Er wordt best veel thee gedronken in Nederland. Uit onderzoek van Pickwick blijkt dat samen een kopje thee drinken de band tussen ouders en kind versterkt.

Pickwick heeft een onderzoek uitgevoerd onder 1000 ouders en 500 kinderen waaruit blijkt dat 80% van de ouders en 70% van de kinderen vindt dat een theemoment samen de sociale band verbetert. Tijdens een kopje thee na school, wat trouwens een typisch Nederlandse gewoonte is, wordt gezellig bijgepraat over wat er die dag is gebeurd.

 

Pickwick Mild Black

De nieuwe variant van Pickwick is Mild Black. De thee bestaat voor de helft uit zwarte thee en voor de andere helft uit oolong thee. De reden voor deze milde variant is het feit dat met name kinderen gewone zwarte thee snel te sterk vinden. Ze laten daarom de thee niet lang genoeg trekken. De Oolong thee zorgt er voor dat de smaak van de zwarte thee wat wordt verzacht.

 

Geproefd

We hebben de Mild Black variant geproefd. De Mild Black variant is een thee die licht van kleur is en licht van smaak, ook als je hem langere tijd laat trekken. De thee heeft een lekkere neutrale maar echte theesmaak, die een prettige afwisseling vormt op thee met smaakjes.