Diverse restaurants in een wandeling

Waarschijnlijk heb je je favoriete restaurant al vaak bezocht. En je bent er vast nog lang niet op uitgekeken. Maar hoe leuk is het om weer eens iets heel nieuws uit te proberen. En maak er dan meteen een bijzondere dag van.

Culinaire wandeling

Hoe? Met een culinaire wandeling. Een super verrassende dag die voor iedereen een verrassing is. Een culinaire wandeling is de ideale combinatie tussen een actieve stadswandeling en heerlijk eten. En dat in de leukste steden en dorpen van Nederland. Je wandelt met je vrienden, familie of collega’s door het historisch centrum van de stad en geniet tussendoor van een aantal gerechten die de leukste restaurants voor je bereid hebben.

Alle gerechten zijn met zorg geprepareerd en worden gecombineerd met mooie, passende wijnen. Alles in een perfecte balans.

Speciaal geselecteerde restaurants

Alle gekozen restaurants zijn speciaal geselecteerd voor de culinaire wandeling. En bij alle restaurants wordt met passie en vol overgave gewerkt. De keuze aan restaurants is heel groot. Veel verschillende keukens en stijlen zijn vertegenwoordigd waardoor je op een originele manier velerlei smaken kunt proeven. Het is de uitgelezen manier om een stad ook op culinair niveau beter te leren kennen. Nederland heeft veel mooie steden en dorpen met prachtige historische centra. Er valt nog zo veel te ontdekken. En deze belevenis kun je nu heel mooi combineren. Intens genieten van al het moois dat een stad te bieden heeft aan historie en restaurants.

Je kunt op je eigen tempo door de stad wandelen. De restaurants zijn klaar voor je komst. De route van gemiddeld 5 km. is met zorg voor je uitgestippeld en in alle restaurants word je iedere keer weer gastvrij onthaald. Op een middag bezoek je zo’n zes tot zeven verschillende restaurants en ’s avonds kun je ongeveer vier keer aanschuiven.

Natuurlijk kom je in de restaurants niet alleen om smakelijk te eten, maar wil je ook wat lekkers drinken. Alle restaurants serveren een wijn die uitstekend samengaat met de geserveerde gang.

middelburg
Wandeling door Middelburg

Door 40 steden

De Culinaire Wandelingen worden inmiddels in ruim 40 steden georganiseerd. Dat zijn alle bekende grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht maar ook kleinere als Deventer, Middelburg en Zuidlaren. Dus vast ook in jouw lievelingsstad. Zo maak je op een andere manier kennis met jouw stad. Alle geselecteerde restaurants hebben een WijnSpijs-keurmerk. Dit garandeert een culinair uitje op het lekkerste niveau.

Heb je interesse? Kijk dan eens op de website van wijnspijs.nl en geniet zo van het smakelijkste dagje uit.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.