rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

CHEFKOKS

RAMON BEUK

Het programma Born2Cook werd uitgezonden op Net5. Ramon Beuk kookte daar niet te ingewikkelde smakelijke gerechten. Hij heeft ook jarenlang wekelijks recepten geschreven voor de Telegraaf.

 

CHING-HE-HUANG

Ze was enige tijd op TV te zien met haar programma Ching's kitchen. Op de BBC en op RTL4. Heel charmant en bijna lieflijk legt ze uit wat ze gaat maken en doet ze je voor hoe het allemaal moet.

meer ramon beuk

 

meer ching-he huang

 

HERMAN DEN BLIJKER

De Rotterdamse Herman den Blijker runt een paar eigen restaurants. Daarnaast is hij vaak te zien in televisie programma's zoals: Herrie in de keuken, Herrie in het hotel, Herman zoekt chef en Herman helpt. Zijn laatste programma is Herrie in je huiskamer, waarbij mensen hun eigen huis tijdelijk omtoveren tot restaurant.

 

BILL GRANGER

Deze Australische kok heeft drie restaurants in Sydney, heeft zijn eigen kookprogramma op TV en schrijft voor verschillende kooktijdschriften, waaronder de Nederlandse Delicious. De altijd lachende Bill Granger, vader van drie jonge dochters maakt uiteenlopende gerechten. Ontbijt voor door de week, ontbijt voor in het weekend, gezonde, kindvriendelijke maaltijden, uitgebreide diners en lekkere koekjes.

meer herman den blijker

 

meer bill granger

 

RUDOLPH VAN VEEN

Rudolph van Veen werd bekend door zijn optredens als vaste kok in het programma Life & Cooking. Hierna kreeg hij een tijdje zijn eigen programma: The Taste of Life. Nu is hij te zien op de kookzender Kitchen 24..

 

NIGELLA LAWSON

Razend populair in Engeland is deze sensuele kookbabe. Haar culinaire en lifestyle boeken staan op de bestseller lijsten en daarnaast schrijft ze columns voor verschillende bladen.

meer rudolph van veen

 

meer nigella lawson

 

JAMIE OLIVER

Op zijn 16e ging Jamie Oliver van school af. Hij wilde chef-kok te worden en meldde zich aan bij Westminister Catering College, volgde lessen in Frankrijk en ging werken voor de Italiaanse kok Antonio Carluccio en het bekende River Café in London. Als snel kreeg hij zijn eigen tv-programma's en opende een serie restaurants Fifteen in London, Sydney, New York en Amsterdam.

 

GORDON RAMSAY

Gordon Ramsay begon zijn carrière als voetballer maar maakte een switch naar koken. Hij werkte in verschillende restaurants, begon zijn eigen restaurants en kreeg zijn eigen TV programma's als: 'Ramsay stelt orde op zaken', waarin hij er op uit gaat om orde op zaken te stellen waar in keukens van restaurants waar het niet goed gaat. En hij heeft hier zo zijn eigen, niet bepaald zachtzinnige aanpak voor. Hierna volgden programma's als Hell's Kitchen, Kitchen Nightmares en the F-Word.

meer jamie oliver

 

meer gordon ramsay

 

kookboeken 2008

kookboeken 2009

kookboeken 2010

kookboeken 2011

kookboeken 2012

kookboeken 2013

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

japans slurpen

   

groenten en fruit van het seizoen


   
groenten en fruit in de koelkast

hoe bewaar je groenten en fruit?

   

culinaire films

   

hoe kook je een ei?

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen kook

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face