Kijktips leuke films en tv-series januari 2018

Een nieuw jaar een nieuwe maand waarin vooral Netflix met een groot aantal nieuwe series of seizoen van series uitpakt. Om er een paar te noemen:

serie friends Friends

De legendarische serie Friends met o.a. Jennifer Aniston, Courtney Cox en Matthew Perry. Netflix heeft per 1 januari alle 10 seizoenen van deze populaire sitcom aan het aanbod toegevoegd. Dat wordt eindeloos kijken voor de liefhebbers.

IMDb 8,9

Weeds

weeds tv serie

De serie Weeds (8 seizoenen) een zwarte komedie, wordt aangekondigd als nieuw, maar stond er een paar jaar geleden ook al op. Maar desondanks het is een leuke serie die de moeite van het kijken waard is. Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) wordt plotseling weduwe. Wat moet ze doen om toch haar luxe leventje samen met haar twee puberkinderen te blijven leven? Ze wordt drugsdealer.

IMDb 8,0

Rita

rita serie

Verrassend is dat er een nieuw seizoen (4) van de Deense serie Rita komt. Het verhaal liep op zo’n manier af dat je zou verwachten dat het een definitief eind van het verhaal was. Maar op 16 januari verschijnt seizoen 4 op Netflix. Rita is een onderwijzeres op een middelbare school en maakt van haar hart geen moordkuil. Haar privéleven loopt niet helemaal op rolletjes.

IMDb 8,1

Liar

liar series

De serie en psychologische thriller Liar is nu te zien bij Ziggo series. In deze serie heeft onderwijzeres Laura Nielson een afspraakje met de beroemde chirurg Andrew Earlham. Na de date beschuldigt ze hem van verkrachting.

IMDb 7,1

 

Verder komen er veel nieuwe afleveringen bij. Van onder andere:

Homeland (seizoen 6)
Grace and Frankie (seizoen 4)
The Blacklist (seizoen 4)
Dynasty (seizoen 1b)
Riverdale (seizoen 2b)

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Mag ik deze date van u?