when calls the heart
Photo Credit: Copyright 2013 Crown Media United States, LLC/Photographer: Eike Schroter

Kijktips leuke films en series december 2017

Last updated:

Koud buiten met de kerstvakantie op komst en genoeg te zien aan leuke films en series.

Een paar kijktips

*Series*

When calls the heart

Een serie die op de één of andere manier echt past bij Kerst is ‘When calls the heart’. Het is een Hallmark serie en heeft een beetje dezelfde sfeer van de serie ‘Het kleine huis op de prairie’, maar dan leuker. Het gaat over Elizabeth Thatcher, een jonge vrouw van een welgestelde familie die haar luxe leventje in de stad opgeeft en in een klein mijnstadje gaat lesgeven. Op de IMDb krijgt de serie een verrassend hoge score van 8,6.

Op Netflix zijn op dit moment 4 seizoenen te zien.

Switched at birth

Een serie over twee tienermeisjes. Eén van de meisjes doet bij biologie een bloedgroeptest en komt er zo bij toeval achter dat zij onmogelijk de biologische dochter kan zijn van haar ouders. Na onderzoek komen zij erachter dat ze in het ziekenhuis verwisseld is met een andere baby. De meisjes en hun familie maken kennis. Het andere meisje blijkt doof te zijn. Het is een leuke serie en er zijn vijf seizoenen beschikbaar. De serie is te zien bij de extra films en series als je een abonnement hebt Ziggo.

De serie scoort een 7,8 bij de IMDb

The Crown

Deze maand is het tweede seizoen van The Crown toegevoegd. De serie gaat over het leven van Queen Elizabeth. De serie begint als ze zich verlooft. De serie belicht vooral het privé leven van The Queen en haar familie. The Crown is de duurste productie ooit gemaakt (samen met de ziekenhuisserie ER) en is te zien bij Netflix. Er komt ook nog een derde seizoen, waarbij Elizabeth gespeeld wordt door een andere, oudere actrice.

De serie krijgt een 8,7 bij de IMDb

*Films*

The Discovery

In dit romantische drama uit 2017 heeft een beroemde wetenschapper, gespeeld door Robert Redford bewijs gevonden dat er leven na de dood bestaat. Twee jaar na dat onderzoek, heeft dat bewijs een golf aan zelfmoorden veroorzaakt. Will, de zoon van deze onderzoeker, gespeeld door Jason Segel, keert terug naar het eiland waar zijn vader woont. Hij wil hem ervan overtuigen om met het onderzoek te stoppen.

IMDb 6,3

Burn Burn Burn (2015)

Nadat hun vriend is overleden, gaan twee vriendinnen op een roadtrip om de as van hun vriend te verstrooien. Ze rijden om de beurt. De as van Dan, hun overleden vriend in het dashboardkastje in een tupperware doosje. Dat doosje wordt steeds leger naarmate de reis vordert.

De film is te zien op Netflix en heeft een IMDb score van 7,1

Blue Jay

In deze film uit 2016 ontmoet een man zijn oude jeugdliefde bij toeval weer in hun oude woonplaats in California. Hun liefde bloeit weer op, maar ook het verdriet dat ze samen delen. De film is heel toepasselijk in zwart-wit. Met Mark Duplass en Sarah Paulson.

IMDb 7,3

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Top 10 warme winterdranken