Foto: Netflix

Kijk tips series en films in februari 2022

5 Kijktips voor deze maand februari. Waaronder een nieuwe romantische comedy en een komische mini-serie, leuk voor Valentijnsdag. Een serie over een vrouwelijke oplichter en een documentaire over een mannelijke oplichter die op Tinder vrouwen oplicht en het tweede seizoen van een sensuele en spannende serie.

#1 Inventing Anna

Miniserie, 10 delen

Deze nieuwe serie Inventing Anna het waargebeurde verhaal van de fraudeur en oplichtster Anna Delvey, ook wel bekend als Anna Sorokin. Deze vrouw van in de 20 deed zich voor als rijke erfgenaam en lichtte haar vrienden en kennissen op voor honderdduizenden dollars.

Het verhaal wordt verteld door de ogen van de journalist Vivian Kent, gespeeld door Anna Chlumsky die zich verdiept in haar persoon en erdoor geobsedeerd raakt. Anna wordt gespeeld door Julia Garner

IMDB 8,2 – Te zien op Netflix vanaf 11 februari

#2 Love tactics

Film, 1 uur en 37 min.

Een Turkse romantische comedy over een modeontwerpster/blogger en een marketing manager die allebei niet in de liefde geloven. Ze gaan een weddenschap aan om de ander toch verliefd te maken en gaan daarbij over tot het gebruiken van allerlei ongewone tactieken.

IMDB 7,2 – Te zien op Netflix vanaf 11 februari

#3 Dark Desire

Serie, seizoen 1 heeft 18 afleveringen, seizoen 2 heeft 15 afleveringen.

Het eerste seizoen van de licht erotische Mexicaanse serie Oscuro deseo of wel Dark Desire, was een hit. Deze maand februari 2022 kwam het tweede seizoen uit. In het eerste seizoen ging het om de zelfmoord van Brenda die de beste vriendin was van de rechtendocent Alma. Alma geloofde niet in de zelfmoord van Brenda en ging op onderzoek uit. Ze kwam erachter dat Brenda er de nodige minnaars op na hield.

IMDB 6,5

#4 Finding Ola

Serie, 6 afleveringen

Finding Ola is een Egyptische comedy/drama, een mini-serie van 6 afleveringen. Netflix zelf beschrijft de serie als ‘excentriek’. Haar man kondigt aan ‘een tijdje weg te gaan’ omdat hij ongelukkig is. Ola besluit het anders aan te gaan pakken. Ondertussen moet ze wel haar twee kinderen opvoeden en financieel zien rond te komen.

IMDB 7,8

#5 Tinder Swindler

Documentaire

In deze documentaire van bijna 2 uur, gaat over een man die zich op Tinder voordoet als een knappe miljonair, aanpapt met vrouwen en ze vervolgens financieel uitkleedt en berooid achter laat. Normaal houdt het sprookje hiermee op. Maar nu zinnen de slachtoffers op wraak.

IMDB 7,2

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...