gone girl

Gone Girl

Het boek Gone Girl van Gyllian Flynn stond lange tijd hoog in de Amerikaanse bestseller lijsten. Het boek is nu verfilmd en komt in oktober in de bioscopen.

Het verhaal

Het boek van Gyllian Flynn vertelt het verhaal van een perfect huwelijk dat perfect leek, maar alles behalve perfect blijkt te zijn. Amy (Rosamunde Pike) en Nick (Ben Affleck) zijn vijf jaar getrouwd. In het begin leken ze het ideale stel, maar na vijf jaar zijn de nodige barstjes in hun relatie gekomen. Dan wordt Amy plotseling vermist. In het begin leeft iedereen met Nick mee. Maar er komen steeds meer verhalen en details naar buiten en er worden steeds meer vraagtekens geplaatst bij wat waar is en niet. Al snel denken veel mensen dat Nick zijn vrouw iets heeft aangedaan.

Het boek

Gyllian Flynn heeft al meerdere boeken op haar naam staan, maar deze waren niet zo populair als Gone Girl. Gone Girl is een echte hype. Of mensen vinden het boek fantastisch of ze vinden het niks. Na het boek gelezen te hebben snap ik dat. Het boek begint goed, en pakt je meteen. Halverwege het boek zakt het in. Maar als je dan ophoudt met lezen, weet je niet hoe het afloopt met Amy. Het is nogal een dik boek (450 pagina’s) dus het is even doorzetten. Maar aan het einde van het boek snap je de hype. Het boek zit knap in elkaar en het eind is verrassend of eigenlijk verbijsterend. Dat het boek nu verfilmd is begrijp ik daarom helemaal en ik ben er erg benieuwd naar.

Bekijk de trailer

Het boek is ook in het Nederlands verschenen onder de naam ‘Verloren Vrouw’. De film zal vanaf 2 oktober 2014 in de bioscopen te zien zijn.

[bol_product_links block_id=”bol_540627ef108dc_selected-products” products=”9200000011326361,9200000030135108″ name=”gg” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...