rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    
weerstand verhogen   voeding je de kleur van je tanden aantast

JE WEERSTAND VERBETEREN

Wil je je kansen op griep en verkoudheid zo klein mogelijk houden? Dan is nu, het begin van de herfst, een goed moment om je weerstand te verbeteren. Zo pak je dat aan.

 

DIT VERKLEURT JE TANDEN HET MEEST

Deze voeding verkleurt je tanden het meest. En die verkleuring is niet iets dat je zo maar weg poetst het dringt in je tanden door.

     
 

OORZAKEN VAN HAARUITVAL

Bossen haar die achterblijven in je kam of borstel, daar word je niet vrolijk van. Zeker niet als het langere tijd duurt. Vaak niks om je zorgen over te maken, er zijn veel oorzaken.

 

ZELF JE CHOLESTEROL VERLAGEN

Cholesterol is een zachte, wasachtige substantie die in alle lichaamsdelen voorkomt. Een deel daarvan is door je lichaam zelf aangemaakt, een ander deel komt..

     
blauwe bes   Voel je goed in je lijf<br>MacGraw, P.

DETOX JE LEVER

Beetje vet gegeten de laatste tijd, of een beetje veel gedronken? Dan is het misschien tijd om wat extra aandacht te schenken aan je lever. Met de volgende tips kun je je lever detoxen.

 

KOUD HE

Hoe blijf je warm als je naar buiten moet door sneeuw en vrieskou? Lees de tips

 

     
 

WEINIG ENERGIE? DEZE TIPS HELPEN

Er zijn van die momenten dat je wel wilt, maar gewoon niet vooruit te branden bent. Probeer dan deze tips eens.

 

10 OORZAKEN VAN HOOFDPIJN

Hoofdpijn komt vaak voor. Soms weet je waardoor het komt, maar vaak moet je naar de oorzaak raden. Er zijn een aantal triggers...

     
zo was je je handen  

HOE WAS JE JE HANDEN?

Handen wassen lijkt zo'n simpel klusje dat je er nauwelijks bij nadenkt. Maar doe je het goed of gewoon even vlug vlug? Slechts 1 op de 20 mensen blijkt het maar op de juiste manier te

 

KEELPIJN WAT DOE JE ER AAN?

Keelpijn, wie heeft er af en toe geen last van. Vooral in de hersfst en winter, met lage temperaturen buiten en droge lucht door de verwarming...

     
 

WIL JIJ WETEN HOE OUD JE WORDT?

Dood gaan we allemaal. Maar wanneer? Er is nu een test ontwikkeld die vrij nauwkeurig kan voorspellen hoe oud je kan worden.

 

RSI, PIJN IN SCHOUDER, ARM, HAND

RSI (Repetitive Strain Injury) is de naam voor een verzameling van klachten die kunnen variëren van stijfheid, pijn en ontsteking van spieren, pezen, zenuwen en/of...

     
 

VERPLICHT LACHEN

Worden de mensen van het idee van lachtherapie alleen al een beetje lacherig, vaak wordt het niet erg serieus genomen. Mensen die...

 

HOE BLIJF JE FIT OP JE WERK?

Veel zitten is slecht voor je. Uit onderzoek blijkt dat voldoende sporten de nadelen van veel zitten niet opheffen. Wat doe je dan? Hoe blijf je fit op je werk als je veel moet zitten.

     
 

SLECHT GESLAPEN?

Goed slapen heeft een positieve uitwerking op je energie en vaak ook op je humeur. In feite is slaap net zo belangrijk als eten en drinken.

 

VERSCHIL GRIEP EN VERKOUDHEID

In het najaar nemen de gevallen van griep en verkoudheid snel toe. Een verkoudheid klinkt minder ernstig dan griep en de verschijnselen van beide lijken op elkaar.

     
 

KRAANWATER OF BRONWATER?

We worden ons er steeds meer van bewust dat het voor onze gezondheid en ook voor onze schoonheid belangrijk is dat we genoeg drinken.

 

VAAK MOE? MISSCHIEN KOMT HET HIER DOOR?

Ben je vaak moe en sleep je je door de dag? Misschien is één of meerdere van onderstaande energie vreters de oorzaak.

     
 

TIPS OM BETER TE SLAPEN

Gemiddeld heb je zo'n zeven tot negen uur slaap per nacht nodig, omdat het lichaam tijdens de slaap enkele belangrijke fysiologische veranderingen doormaakt.

 

10 MANIEREN OM TE STOPPEN MET ROKEN

Ben jij één van de mensen die telkens rond 1 januari wil stoppen met roken? Misschien moet je het eens op een andere manier proberen.

     
 

POWERNAP: FIT IN EEN KWARTIER

Het klinkt als iets heel actiefs, maar de powernap is niks anders dan een middagdutje waarna je je weer helemaal energiek en fit voelt.

 

VERKLEIN HET RISICO OP KANKER

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds publiceerde onlangs nieuwe inzichten over de bevindingen over de relatie tussen het onstaan van kanker en voeding.

     
 

10 TIPS VOOR WITTERE TANDEN

Je kunt zelf een aantal dingen doen om witte tanden te krijgen en te houden. Het gaat om makkelijke goedkope tips die weinig moeite kosten en snel resultaat geven.

 

TIPS VOOR STERKE BOTTEN

Bij een gezond lichaam horen gezonde botten. Er zijn verschillende dingen die je zelf kan doen om sterke botten te krijgen en te houden en om je daar al op jonge leeftijd van bewust te...

     
 

GEZOND BLIJVEN MET AYURVEDA

De eeuwenoude leer van Ayurveda legt de nadruk op het voorkomen van ziekten. Het gaat ervan uit dat je wat tijd en energie moet investeren om gezond te blijven.

 

HUISMIDDELTJES BIJ GRIEP EN VERKOUDHEID

Als je conditie goed is, heb je meer weerstand om niet verkouden te worden. Word je toch verkouden, dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk weer over is.

     
 

WAT EEN GOEDE HOUDING DOET

Een goede houding kan op verschillende manieren bijdragen aan een betere gezondheid. Met een goede houding zie je er niet alleen beter en slanker uit, kom je... s

 

HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN JE HORMONEN

Last van PMS, de overgang, midlife crisis? Het is allemaal de schuld van je hormonen. Hormonen zijn een soort boodschappers in het lichaam.

     
Voel je goed in je lijf<br>MacGraw, P.  

FABELS OVER GRIEP EN VERKOUDHEID

Er gaan veel praatjes rond over wat wel en niet helpt bij een griepje en wat je kan doen om het te voorkomen. Maar wat is waar en wat is niet waar?

 

VOL ENERGIE MET DEZE TIPS

Sleep je je door de dag heen? Ben je 's middags als zo moe dat lichaamsbeweging wel het laatste is waar je zin in hebt.

     
 

TANDEROSIE

Tanderosie is het oplossen van tandglazuur door de invloed van zuren. Tandglazuur is de dunne buitenste harde laag van tanden en kiezen.

 

TE VEEL ZITTEN, TE VEEL SCHERMEN

Je doet je werk achter de computer, tussendoor check je berichten op je mobiel en 's avonds kijk je TV en doe je een spelletje of lees je een boek op je iPad. Komt het je bekend voor?

     
 

KIES EEN GOEDE ZONNEBRIL

Het aanbod in zonnebrillen is groot, ze verschillen in stijl, prijs en kwaliteit. Vaak kies je een zonnebril vooral omdat je hem mooi vindt en omdat je vindt dat hij mooi staat.

 

VAAK ACHTER DE COMPUTER?

Dan hebben je ogen, huid en houding het zwaar te verduren. Als je vaak achter de computer zit worden ook je ogen zwaar belast.

     
 

GEZOND GEBIT

Xylitol is een vervanger voor suiker. Het is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in de vezels van vele soorten groenten en fruit. Xylitol heeft een zoete smaak zonder...

 

EXOTISCHE MASSAGES

Massages zijn in, ze kunnen stress verminderen en hebben een goede uitwerking op de algehele gezondheid. Onderstaande massage-technieken komen van ver maar zijn inmiddels...

     
 

JE KIND EN DE ZON

De kinderhuid heeft extra bescherming nodig tegen UV-straling. Maar hoe en hoe vaak gebruik je anti-zonnebrand het beste zodat je kind het beste...

 

ALTERNATIEVE GENEZERS

De effecten van alternatieve geneeswijzen zijn ofwel nooit wetenschappelijk bewezen, of blijken niet te bestaan.

     
   

GENEESKRACHTIGE KRUIDEN

Kruiden kunnen je helpen bij onschuldige kwaaltjes. De gemakkelijkste manier is om thee te maken. Dat kan zowel van verse als gedroogde kruiden.

   
     

blauwe bessen zijn gezond

gezond dieet

kies voor kleur

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
weerstand verhogen je weerstand verbeteren
   
glas wijn calorieen

hoeveel calorieen zitten er in wijn?

   

de gezondste salade

   
stemming slaat om

last van stemmingswisselingen?


   
blauwe bes

je lever ontgiften

   

afvallen, zo lukt het niet

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen gezondheid

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face