superfood rens kroes

Superfood van Rens Kroes

Deze week verscheen het boek Superfood, pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle.

De laatste tijd komen er veel boeken uit met gezonde recepten. En dat is goed, want steeds meer mensen willen gezond eten en dan is extra inspiratie welkom. Maar gezond is één ding, het moet natuurlijk ook nog een beetje lekker zijn. De foto’s van de gerechten in het boek zien er in ieder geval smakelijk uit.

rkkRecepten voor de hele dag

In het boek Superfood vind je recepten voor de hele dag. Zowel voor ontbijt, lunch, diner als snacks, sweets, spreads en drinks. Bij ieder onderdeel staan wel een paar recepten, die de moeite waard lijken om uit te proberen. Maar de beste hoofdstukken zijn wat mij betreft die met snacks en sweets. Ideetjes om kleine pizzaatjes te maken op stukken courgette of lekkere snackrepen, maar ook chocomuffins, koekjes en zelfs taarten. Het meest bijzondere recept vind ik wel dat voor Oreo koekjes, maar dan alleen van gezonde en rauwe ingrediënten. Genoeg keus voor een lekker en gezond tussendoortje of toetje.

Het boek

Het boek staat vol mooie foto’s van gerechten en ook Rens zelf is er regelmatig op te zien. Niet bij alle recepten staat een foto trouwens. De gebruikte ingrediënten zijn vrij algemeen verkrijgbaar hoewel je voor sommige spullen wel even een bezoekje aan de natuurvoedingswinkel moet brengen.Van de meeste recepten word ik wel enthousiast. Het is een positief boek, dat je aanzet tot gezonder eten en vooral tot gezonder snoepen en snacken.

Rens Kroes

Rens Kroes komt uit Friesland en is van jongs af aan geïnteresseerd in gezond en biologisch eten. Behalve in Friesland heeft ze ook inspiratie voor haar gezonde recepten opgedaan in New York. Ze is de zus van Doutzen.

Meer informatie vind je op renskroes.com

[bol_product_links block_id=”bol_53ce8eada3f74_selected-products” products=”9200000026533038″ name=”rk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]