stoppen

Ook het voornemen om te stoppen met roken?

Het nieuwe jaar zit er weer aan te komen. Dit houdt in dat er een hele hoop mensen zijn die voornemens hebben om te behalen. Nu is het alleen zo dat een groot deel van de mensen hun voornemens helaas niet waarmaakt. Een van de doelen die veel mensen lastig vinden om te behalen is om te stoppen met roken. Wij laten je in dit artikel wat meer zien over het voornemen om te stoppen met roken. Misschien dat de e sigaret daar wel een goed alternatief voor kan zijn, of gewoon helemaal stoppen met roken! Want we weten allemaal dat dat natuurlijk het beste is.

Stoppen met roken – de voordelen

Zoals nagenoeg iedereen wel weet is roken ontzettend slecht voor je. Ieder jaar zijn er daarom een hoop mensen die graag willen stoppen met roken. Stoppen met roken is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens voor je portemonnee. Daar komt ook nog eens bij dat je jouw uiterlijk een boost kunt geven. Door de sigarettenrook krijgt je huid een oude uitstraling, dit is niet waar je op zit te wachten. Maar je gaat waarschijnlijk ook weer meer proeven van het eten, omdat je smaak papillen niet meer verstopt worden met teer. Maar dan moet je natuurlijk niet te veel gaan eten omdat het nu een stuk lekker smaakt. Hieronder zullen we je wat handige tips geven die je kunnen helpen om te stoppen met roken, bijv door het gebruik van een justfog e sigaret.

Tips om te stoppen met roken

Als ook jij wilt stoppen met roken is het van belang om deze tips even goed door te nemen. Zo heb je wat meer hulp tijdens het stoppen met roken:

1. Heb een goede reden om te stoppen

Om gemotiveerd te raken heb je een krachtige, persoonlijke reden nodig om te stoppen. Het kan zijn om je gezin te beschermen tegen passief roken. Of ben je misschien bang om een enge ziekte te krijgen of andere aandoeningen die ontstaan door roken. Kies een reden die sterk genoeg is om de drang tot het roken aan te kunnen.

2. Kies voor een e-sigaret

een elektrische sigaret, ook wel een e sigaret, is minder schadelijk dan een normale sigaret. Ze zijn uiteraard niet gezond voor je, echter krijg je wel 95% minder schadelijke stoffen binnen. Dit zorgt ervoor dat je met behulp van een Justfog e sigaret in staat zult zijn om makkelijker de overstap te maken richting een rookvrij leven. Probeer het eens uit om te bekijken of je het iets vindt. Doordat je met een e sigaret makkelijker jouw nicotine hoeveelheid kunt verlagen zal stoppen eenvoudiger zijn.

3. Stop niet met stoppen

de laatste tip is om nooit te stoppen met stoppen. Als je een keer een fout hebt gemaakt en toch een sigaret hebt gerookt of een e sigaret hebt gebruikt moet je niet bij de pakken neer gaan zitten. Probeer dan alsnog om te stoppen en blijf het elke keer weer proberen. Er komt een dag dat het je zal lukken.