Reset jezelf

Reset Jezelf. Minder stress, meer geluk.

Het boek Reset jezelf heeft als ondertitel: Handboek voor (potentiële) burn out klanten, perfectionisten en andere uitslovers, zou je eigenlijk naast je bed moeten leggen, zodat je er af en toe eens een stukje in kan lezen. Gewoon  als geheugensteuntje of als oppepper. Net waar je behoefte aan hebt.

Inhoud van het boek

Zo begint het boek met de 10 geboden. Geboden of leefregels die je gelukkiger maken.  En die 10 geboden vormen de titels van de 10 hoofdstukken van het boek. De 10 geboden voor geluk zijn:

 1. Accepteer de onvolmaaktheidrest2
  2. Focus op het positieve
  3. Koester je medemens
  4. Ga goed om met je medemens
  5. Weet wat je gelukkig maakt
  6. Stel haalbare doelen en gebruik je talenten
  7. Leef in het hier en nu, geniet en werk met plezier
  8. Relativeer bezit
  9. Zorg goed voor jezelf
  10. Geef je leven zin

Ieder hoofdstuk geen uitleg, meningen, opdrachten en aanbevelingen. Het besteedt aandacht aan angsten, de omgang met tegenslagen, over de vraag wat geluk eigenlijk is, over hoe je haalbare doelen stelt aan praktische oefeningen om lichamelijk te ontspannen en nog veel meer.

“Het mooie schuilt vaak in het kleine”

Over het boek

Het boek is een bron aan nuttige, positieve en prettig leesbare informatie waar je echt wat aan hebt. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi en verzorgd uit. Veel illustraties zijn in de vorm van postzegels, omdat ‘het mooie vaak schuilt in het kleine’. Het is een boek voor iedereen die te maken heeft met stress, het idee heeft geleefd te worden en voor iedereen die gelukkig wil leven. Duidelijk is dat het boek geschreven is vanuit haar persoonlijke ervaring.

boek1

Femmy Ten Cate

Reset jezelf is geschreven door Femmy Ten Cate en heeft als doel om je bewust te maken van wat je wilt met je leven en wat je moet veranderen om dat te bereiken. Na haar eigen burn out heeft ze oude en nieuwe inzichten verzameld van therapeuten, deskundigen en wetenschappers, die kunnen helpen om met stress en negativiteit om te gaan.

[bol_product_links block_id=”bol_5756c56fd9311_selected-products” products=”9200000052697234″ name=”reset” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

 

Nieuwsbrief