rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    
 

JE BENEN TRAINEN

Bijna de helft van je lichaam bestaat uit benen. Logisch gezien zou dus ook een groot deel van de training aan de benen besteed moeten zijn, maar dat is zeker niet altijd het geval.

 

SPRING JEZELF IN CONDITIE

Heel veel sporters doen naast hun gewone sportspecifieke training en hun gewichttraining ook zogenaamde “plyometrische” oefeningen. Dit zijn explosieve oefeningen waarbij veel ..

   

 

 

JE BUIKSPIEREN TRAINEN

Een wasbordje, een 6-pack, blokjes, allemaal benamingen voor die zo gewenste zichtbare buikspieren die helaas voor de meeste mensen een ver-van-mijn-bed show lijken.

 

JE BORSTSPIEREN TRAINEN

De borstspieren zijn vooral bij mannen erg populair, ze stralen toch iets van kracht uit. Bij vrouwen ligt het natuurlijk heel anders, omdat de borsten de spieren voor een groot deel...

   

 

 

SPORTSCHOOLPROGRAMMA

Net als met diëten, geloof ik ook wat training betreft gewoon in de basisdingen die werken, maar waar je wel wat voor moet doen. Je kunt je figuur maar op één manier veranderen, ...

 

TRAININGSSCHEMA VOOR BEGINNERS DEEL 1

Steeds vaker krijg ik de vraag naar een trainingsschema voor beginners en dat is dus precies wat ik zal geven.

   

 

 

TRAININGSSCHEMA VOOR BEGINNERS DEEL 2

In Deel 1 vertelde ik al dat je de eerste maand vooral met apparaten moest trainen omdat dit de beste manier is om veilig de zenuw-...

 

THUIS TRAINEN

Er zijn veel mensen die liever (nog) niet op een sportschool trainen, ofwel omdat ze geen tijd hebben of omdat ze in zo’n slechte conditie zijn dat ze zich schamen, of simpelweg omdat...

   

 

 

PUSHUPS: GRAADMETER CONDITIE

Het kost kracht en doorzettingsvermogen om veel push ups te doen.  Daarom is het aantal push ups dat je kan doen een goede graadmeter voor je algemene conditie.

 

JE BILLEN TRAINEN

Al wordt er wat minder over gepraat dan de buik- en borstspieren, toch is dit wel degelijk voor veel vrouwen en ook mannen een probleemgebied.

   

 

 

OEFENINGEN VOOR PLATTE BUIK

Het idee dat je door middel van oefeningen plaatselijk vet kunt verbranden en een daardoor een platte buik kunt krijgen is nog steeds een wijdverbreid misverstand.

 

DOEN: TRAINEN MET GEWICHTEN

Trainen met gewichten is niet altijd favoriet bij vrouwen. Toch zijn er goede redenen om het wel te doen. Zo krijg je er b.v mooie armen door, maar er zijn er meer.

   

 

welke sport  

WELKE SPORT PAST BIJ MIJ?

Een groot deel van de vragen die we hier bij de fitness.rubriek.nl van binnenkrijgen gaat over afvallen. Ontzettend veel mensen willen gewicht en dan met name vet kwijtraken, maar weten..

 

MOETEN VROUWEN ANDERS TRAINEN

In principe moet een vrouw, en dan heb ik het nu met name over weerstandstraining, hetzelfde trainen als een man. Vrouwen zijn per kilogram spier nagenoeg even sterk als ...

   

 

strakke buik    

OEFENINGEN STRAKKE SLANKE BUIK

Wil je een strakke en slanke buik voor de zomer? Begin dan nu met deze oefeningen.

   
   

 

trainingsschema

cardio fitness

gezonder eten

afvallen

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
pak je probleemgebieden aan
   

doen: trainen met gewichten

   

bilspieren trainen

   

kan je dik worden van fruit?

   

plaatselijk afvallen

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen fitness

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face