rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

BLESSURES

 

SPORTEN BIJ GRIEP EN VERKOUDHEID

Je sport regelmatig of volgens een vast schema en natuurlijk zijn er dan wel eens dagen dat je je minder fit voelt, dat is geen reden om niet te sporten. Maar wat doe je als je griep hebt...

 

ZWEEPSLAG

Ik schrijf nu al zo’n 14 jaar artikelen over training en voeding en vaak probeer ik goede raad te geven. Het is dan natuurlijk wel erg dom als je niet naar je eigen adviezen luistert.

   

 

 

MOETEN VROUWEN ANDERS TRAINEN

In principe moet een vrouw, en dan heb ik het nu met name over weerstandstraining, hetzelfde trainen als een man. Vrouwen zijn per kilogram spier nagenoeg even sterk als ...

 

BLIJF FIT ACHTER JE BURO

Veel mensen leiden noodgedwongen een zittend leven en zitten lang achter hun bureau en/of computer. Veel zitten kan op den duur negatieve gevolgen voor je gezondheid hebben.

   

 

 

SINAASAPPELHUID

Sinaasappelhuid is de populaire benaming van de medische term cellulitis, een toestand die vooral bij vrouwen voorkomt en zich kenmerkt door lelijke putjes in de huid.

 

SPORTEN TIJDENS ZWANGERSCHAP

Vrouwen die nooit of weinig gesport hebben doen er niet verstandig aan tijdens de zwangerschap opeens intensief te gaan sporten.

   

 

 

STRETCHEN OF JUIST NIET?

Over het nut van de warming up bestaan weinig verschillen van mening. Voordat het hart en de spieren intenstief gebruikt gaan worden is het van belang ze langzaam voor te bereiden...

 

DE GRIEP

Griep is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het influenzavirus en wordt meestal overgebracht door hoesten of niezen, met iemand praten of handen schudden.

   

 

 

RUGPIJN DOOR JE MATRAS

Omdat een lezer via de redactie had gevraagd eens aandacht aan dit onderwerp te besteden en ik dezelfde week een klein berichtje moest vertalen waarin stond dat mensen bij rugpijn

 

SPIERPIJN, HOE VOORKOM JE HET?

Spierpijn is, zoals de naam al doet vermoeden, pijn in de spieren. Er zijn verschillende momenten waarop je last kan hebben van spierpijn. De pijn kan optreden tijdens de inspanning van de spieren of na de inspanning.

   

 

motivatie

trainingsschema

cardio fitness

gezonder eten

afvallen

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
pak je probleemgebieden aan
   

doen: trainen met gewichten

   

bilspieren trainen

   

kan je dik worden van fruit?

   

plaatselijk afvallen

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen fitness

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face