rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

AFVALLEN DOOR FITNESS

VEEL SPORTEN EN NIET AFVALLEN

Dat is balen. Je beweegt of sport je rot en toch lukt het niet om af te vallen. Wat gaat er verkeerd?

 

PROBLEEMGEBIEDEN AANPAKKEN

Dijen, buik, billen, borsten, kuiten, enkels, bovenarmen, taille en heupen, onderkin en wangen, allemaal probleemgebieden die je te dik kunt vinden. Hoe kan je aanpakken?

   

 

 

TIPS OM AF TE VALLEN ZONDER DIEET

Wil je een paar kilo's afvallen, bijvoorbeeld om er goed uit te zien voor de zomer, dan hoef je geen dieet te volgen om af te vallen. Volg de hier beschreven tips.

 

HOE VERBRAND JE 100 CALORIEEN?

Wil je weten hoe je snel en gemakkelijk of nuttig 100 calorieën kunt verbranden. Lees hier hoe.

   

 

 

VERBRAND MEER CALORIEEN

Bij alles wat je doet verbrand je calorieën. Of je nu stil zit, de afstandsbediening gebruikt, stofzuigt of in de tuin werkt. Alles kost je meer of minder energie.

 

ZES KEER ETEN

Eerst het belangrijkste: om af te vallen is het van doorslaggevend belang de verbranding hard te laten werken. Daarvoor moeten we het aantal calorieën per week laten

   

 

 

AFVALLEN & BEWEGEN

In allerlei richtlijnen voor een gezonde levensstijl wordt het aangeraden om een half uur per dag te bewegen.

 

MAAKT FRUIT DIK?

Veel mensen die af willen vallen mijden fruit en vruchtensappen, omdat dit dikmakers zouden zijn. Fruit bevat gemiddeld genomen inderdaad meer calorieën dan bijvoorbeeld...

   

 

 

4 KILO AFVALLEN IN 2 WEKEN

Ik kwam een nieuwe methode tegen om af te vallen die me zeker aanstaat en waarvan de resultaten zeer positief zijn. Voor ik het ga uitleggen wil ik nog wel even duidelijk maken..

 

SHOP JE SLANK

Met shoppen kun je evenveel calorieën verbranden als met een fitness sessie op de sportschool. Dat is tenminste de uitkomst van een Engels onderzoek.

   

 

 

DIETEN ZIJN FRUSTREREND

In de praktijk zie je het dagelijks om je heen, maar ook wetenschappelijk onderzoek heeft overduidelijk aangetoond dat diëten meestal op een teleurstelling uitlopen.

 

IK WIL AFVALLEN

Een groot deel van de vragen die we hier bij de fitness.rubriek.nl van binnenkrijgen gaat over afvallen. Ontzettend veel mensen willen gewicht en dan met name vet kwijtraken, maar weten..

   

 

 

METABOLISME VERHOGEN

Verhoog je metabolisme, versnel je stofwisseling. Ook in rusttoestand verbrand je calorieën. Hoeveel calorieën je verbrandt, is voor iedereen verschillend.

 

BEREKEN JE BMR

Hoeveel calorieën heb je nodig? Bereken je BMR of Body Metabolism Rate en je weet hoeveel calorieën je lichaam verbruikt als het in rust is.

   

 

 

PLAATSELIJK AFVALLEN

Als het bijna zomer is dan werpt menigeen weer eens een kritische blik op zijn/haar figuur. Het kan zijn dat er wat pondjes af kunnen, maar nog vaker hoor je dat mensen best

 

LIEVER LUI DAN MOE

Mensen zijn vaak liever lui dan moe. Er zijn zoveel mensen die graag willen afvallen, een beter figuur willen, een betere conditie of wat meer kracht, maar als ze er dan wat voor ...

   

 

 

BMI: BEN IK TE ZWAAR

Als het bijna zomer is dan werpt menigeen weer eens een kritische blik op zijn/haar figuur. Het kan zijn dat er wat pondjes af kunnen, maar nog vaker hoor je dat mensen best

 

CALORIEEN VERBRANDEN MET HUISHOUDEN

Vaak denk je dat als je calorieën wilt verbranden aan veel zweten en zware inspanning. Nou is het natuurlijk zo dat hoe zwaarder de inspanning, hoe meer calorieën je verbrandt.

   

 

 

SINAASAPPELHUID

Sinaasappelhuid is de populaire benaming van de medische term cellulitis, een toestand die vooral bij vrouwen voorkomt en zich kenmerkt door lelijke putjes in de huid.

 

PILLEN OM AF TE VALLEN

Van welke middeltjes val ik af? Als mensen eenmaal weten dat ik “iets” van voeding en afvallen weet, stellen ze me heel vaak dezelfde vragen.

   

 

   

VOEDING MET NEGATIEVE CALORIEEN

Van voedingsmiddelen die zo weinig calorieën bevatten dat het lichaam meer energie nodig heeft om ze te verteren worden gezegd dat ze een negatief aantal calorieen hebben.

   
   

 

trainingsschema

cardio fitness

gezonder eten

afvallen

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
pak je probleemgebieden aan
   

doen: trainen met gewichten

   

bilspieren trainen

   

kan je dik worden van fruit?

   

plaatselijk afvallen

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen fitness

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face