voetbal wedden

De drie beste tips voor wedden op voetbal

Wettelijk gezien vallen sportweddenschappen onder de noemer kansspelen. Dit klinkt erg risicovol. Veel van ons hebben van jongs af aan meegekregen dat gokken niet goed is. Verslavend werkt. Mogelijk er zelfs toe kan leiden dat je financieel in de problemen komt. Alles werd plotseling heel anders met de Wet Koa die op 1 oktober 2021 door de overheid werd doorgevoerd. Hiermee werden kansspelen op afstand gelegaliseerd. Zo steeg ook de populariteit van online kansspelen en dan met name sportweddenschappen in Nederland.

Toch betekent dit niet dat sportweddenschappen net zo risicovol zijn als andere kansspelen. Hoewel ze inderdaad onder de noemer kansspelen vallen, heb je bij sportweddenschappen echt wel wat te zeggen in het resultaat. Het is niet een eenvoudig gokje die goed of slecht kan uitpakken, je kunt het resultaat daadwerkelijk bepalen door het strategisch aan te pakken. Je zal merken dat naarmate je meer ervaring opdoet, je steeds beter wordt in het bepalen van de juiste strategie en het binnenslepen van geld. Benieuwd hoe je dit dan precies aanpakt? Lees dan snel en ontdek de drie beste tips voor wedden op voetbal.

1. Vind de juiste bookmaker

Een goede bookmaker is goud waard als je echt veilige sportweddenschappen wil afsluiten. Het laatste wat je wilt is dat de bookmaker onbetrouwbaar is of dat je hier eigenlijk veel te weinig geld binnensleept voor de voorspelling die je hebt gedaan. Zo verdien je met de unibet bonus waarschijnlijk meer dan bij andere bookmakers. Goed om hier rekening mee te houden. Zo ben je geen dief van je eigen portemonnee.

Let er wel altijd op dat de bookmaker daadwerkelijk gecertificeerd is en actief mag zijn in Nederland. Zo weet je zeker dat deze aan alle regels voldoet in ons land en betrouwbaar is. Er zijn enkele handige websites waar je een overzicht kunt zien van de meest bekende (en legale) bookmakers in ons land. Zo kun je eenvoudig een keuze maken.

2. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Sommige mensen maken de fout om enkel te kijken naar wie het sterkste team is op papier. Op papier kan een team eenvoudig als sterkste uit de bus komen, maar dat neemt niet weg dat de wedstrijd heel anders kan lopen. Ook persoonlijke gebeurtenissen, frictie binnen het team of uitval van enkele spelers kunnen van grote invloed zijn op de resultaten. Volg daarom altijd de laatste nieuwtjes. Zo kun je een strategische voorspelling maken. Misschien zelfs wel een voorspelling die niemand zag aankomen. Nog meer kans om grof geld te verdienen!

3. Statistieken bekijken

Ook het bestuderen van de statistieken moet een dagelijks klusje worden. Tegelijkertijd is het belangrijk om te kijken naar wat de clubs in het verleden hebben gedaan. Sommige clubs staan bijvoorbeeld erg sterk in de Eredivisie, maar verliezen vervolgens van één van de veel lagere clubs. Vaak zie je dit dan ook terug in de geschiedenis. Telkens weer hebben deze clubs het lastig tegen elkaar. Goed om daar ook rekening mee te houden en niet alleen te kijken naar wie officieel gezien de sterkste had moeten zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *