gevelreclame
Foto: rakabtw/unsplash

Communicatie via displays en gevelreclame

Het bedrijf Apineon bestaat ruim vijfenzestig jaar. Het is in 1948 opgericht om reclamemateriaal bij winkels en ketens te verzorgen. En juist die ervaring heeft ervoor gezorgd dat Apineon nu, via plexiglas reclameartikelen en samen met de nieuwste vacuüm- en lasertechnieken, kan inspelen op de toekomst. In principe is de behoefte van winkels hetzelfde gebleven: gevelreclames, lichtreclames, zuilen en masten en bewegwijzering. Als winkel wilt u natuurlijk graag goed en duidelijk gevonden worden. In de winkel worden de bewegwijzering, het point-of-sale materiaal en de displays ook verzorgd. Al deze reclame-uitingen worden door Apineon met of zonder verlichting geleverd; als een serie of volledig custum-made.

Van A-Z

Bij Apineon staat het ontzorgen van de klant op een hoog niveau. Het bedrijf biedt een traject van ontwerp tot montage en onderhoud aan. Het eigen ontwerpbureau binnen Apineon ontwikkelt een sterk concept met de reclame-uiting zoals u die voor ogen heeft als uitgangspunt. Zij ontwerpen zodanig dat het marketing technisch slim is, communicatief vaardig en technisch haalbaar. Zij zorgen ervoor dat bij het ontwerp de focus op de sterke punten van het bedrijf komt te liggen gedurende het hele traject zowel aan de buitenkant als in het bedrijf zelf. Door de technisch nieuwste ontwikkelingen toe te passen als laser, engraving, injection moulding, LED-light en 3D-routing kan bijna elke uiting worden weergegeven. Voor 3-D designs zijn er internationale contacten waarmee nauw wordt samengewerkt.

Het maximale

Het designersteam van Apineon heeft de uitdaging een goede aansluiting van het bedrijf bij de markt te creëren en doet dat door het maximale te halen uit het budget dat u te besteden heeft. Dit is mede mogelijk doordat de apineon zelf over de productiefaciliteiten beschikt zowel in Nederland als daarbuiten. Elk productieteam is gespecialiseerd in een eigen vakgebied zoals zeefdruk, frees- laser- en vacuümvormen of assemblage en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Service voor en na installatie

De installatie van uw reclamemateriaal krijgt veel aandacht. Het installatieteam binnen Apineon dat voor de logistiek en installatie zorgt regelt zaken als het aanvragen van de vergunning, de inmetingen op locatie en het bekijken van de locatie zelf, de zogenaamde surveys, het treffen van bouwkundige voorbereidingen en de montage en installatie. Tot de daadwerkelijke installatie kan plaatsvinden wordt de reclame-uiting tijdelijk bij Apineon opgeslagen. Het onderhoud van de reclame-uitingen wordt bepaald in overleg. Schoonmaken, het verhelpen van storingen en vervangen van verlichtingselementen zijn een belangrijk onderdeel net als controleren of alle onderdelen naar behoren functioneren. Goed werkende en schone reclame-uitingen zeggen veel over het bedrijf dat ze vertegenwoordigen.

Design en Innovatie zijn twee grote pijlers onder Apineon. Een goed ontwerp is essentieel voor een goede reclame-uiting en door gebruik te maken van de allerlaatste technologische hoogstandjes worden die mogelijkheden bijna eindeloos. Van begin tot het eind wordt op deze manier uw reclame-uiting, op welke wijze dan ook gegoten in een sterk concept, begeleid en, indien nodig, gemonteerd. Kwalitatief hoogwaardige producten en een sterke dienstverlening wordt door Apineon gegarandeerd. Bij Apineon zetten ze die stap extra. De betrokkenheid en het persoonlijke enthousiasme voor u en het product dat u nodig heeft voor uw bedrijf zorgt voor extra inzet, flexibiliteit in ontwerp, uitvoering, plaatsing en onderhoud en dat alles binnen uw budget.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *