Er komen een paar leuke films uit die de moeite waard zijn om te bekijken. Bekijk alvast de trailers.

Turist

Turist is een Zweedse film, een psychologisch drama, en gaat over een familie die afreist naar de Franse Alpen voor een skivakantie. Bij aankomst ziet alles er uit zoals het eruit zou moeten zien. Strakke witte hellingen, een stralend blauwe lucht en mooi zonnetje. Maar als de familie gezellig zit te lunchen op een berghelling worden ze getroffen door een lawine. En terwijl moeder Ebba (Lisa Loven Kongsli) haar kinderen probeert te redden, is de vader (Tomas) vooral bezig om zichzelf in veiligheid te brengen. Iedereen overleeft de ramp, maar of het huwelijk het overleeft is de vraag. Tomas moet alles op alles zetten om zijn rol als vader en hoofd van de familie weer terug te winnen.

IMDb 7.4 – De film gaat 26 februari in première.

 

Elephant Song

Elephant Song is een psychologische thriller. Als een psychiater op onverklaarbare wijze verdwijnt, wordt de hulp ingeroepen van Dr. Toby Green. Green is ervan overtuigd dat de jonge, manipulatieve patiënt Michael bij de verdwijning betrokken is en staat erop hem te ondervragen. Maar Michael houdt er een eigen agenda op na. Hij ziet zijn kans schoon om zijn vrijheid terug te kopen, in ruil voor informatie. Ondanks de waarschuwingen van Michaels verpleegster, raakt Green langzaam maar zeker verwikkeld in een complex psychologisch spel. Bruce Greenwood (Star Trek) en Xavier Dolan (Mommy) spelen de hoofdrollen in deze beklemmende psychologische thriller van regisseur Charles Binamé.

IMDB 7,1 . Vanaf 26 februari in de bioscoop.

 

Ich Seh, Ich Seh

Voor wie zin heeft in iets spannends is dit Duits drama/triller iets. In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt herkennen ze haar niet meer terug. Niet alleen haar voorkomen is anders, ze is streng en afstandelijk en lijkt haar uiterste best te doen om het gezin van de buitenwereld af te sluiten. De jongens worden steeds achterdochtiger en vragen zich af of de vrouw wel echt hun moeder is. Ze besluiten de regie in eigen handen te nemen om de waarheid te achterhalen en laten hierbij geen middel onbenut…

IMDb 7.0 – vanaf 26 februari in de bioscopen.X