The wild oats projects

Dit is de nieuwe 50 shades of Grey!

Een vrouw gaat een jaar lang vreemd om haar relatie te redden.

Dat is in het kort waar dit nieuwe boek, waar nu al veel over te doen is, over gaat. “The Wild Oats Project” wordt wel vergeleken met een kruising tussen ’50 Shades of Grey’ en een zelfhulpboek. Maar dan serieuzer. Het is geen fictie maar op echte ervaringen gebaseerd. In het boek vertelt Robin Rinaldi over haar huwelijk dat steeds meer bergafwaarts ging en waar de sleur in was geslopen. Ze is dan 44 en had graag kinderen gewild. Haar man wilde dat niet en had zich laten steriliseren. Ze is duidelijk niet gelukkig. Geen kinderen? Dan maar meer mannen moet ze gedacht hebben, in een poging om met die leegte in haar leven en haar seksuele behoeften om te gaan. In een ultieme poging om haar huwelijk te redden, maakt ze een afspraak met haar man. Ze spreken af dat ze allebei een jaar vreemd mogen gaan.

Een jaar vreemdgaan met afsprakenpr

Haar man gaat akkoord met haar voorstel. Maar ze maakten wel een paar duidelijke afspraken. De weekenden zouden ze samen doorbrengen. Door de week woonden ze niet bij elkaar en mochten ze allebei hun eigen gang gaan. Alleen veilige seks, niet met bekenden en zeker niet verliefd worden (kan dat wel?).

Boek met ervaringen

Als eerste plaatste Robin Rinaldi een advertentie: Nette vrouw (44) met open huwelijk zoekt single mannen in de leeftijd van 35-55 die me willen helpen mijn seksualiteit te ontdekken. De volgende dag heeft ze al 23 reacties binnen. Het wordt een jaar waarin ze seks heeft met verschillende mannen, seks workshops bijwoont en zich bij een seks commune aansluit. Haar ervaringen beschrijft ze in dit boek.

Reviews

Het boek is nog maar net verschenen en de eerste reviews komen net binnen. Net als bij 50 Shades of Grey zijn er veel pikante scènes en zijn de reacties op het boek over het algemeen of heel positief of heel negatief. Veel positieve reacties vinden het moedig dat Robin Rinaldi zo openlijk over haar seksuele verlangens schrijft. Anderen vinden het een schande dat ze op deze manier haar huwelijk om zeep helpt. Want je vraagt je misschien af of het jaar vreemdgaan geholpen heeft om haar huwelijk te redden. Helaas is haar huwelijk uiteindelijk toch op een scheiding uitgelopen. Haar man was verliefd geworden op een ander…..

Het boek is nu alleen nog in het Engels beschikbaar. In het Nederlands gaat het boek “Mijn man en mijn minnaars” heten.

[bol_product_links block_id=”bol_55098f15487d4_selected-products” products=”9200000025549833″ name=”wo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

X