rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

 

DISCLAIMER RUBRIEK.NL

 

Rubriek.nl beoogt met deze website bezoekers informatie te verschaffen over actuele onderwerpen.

Inhoud

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Rubriek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.
Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Rubriek.nl komen.

Rubriek.nl heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet zonder meer door Rubriek.nl gecontroleerd of goedgekeurd. Rubriek.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

Informatie financiële rubrieken

Rubriek.nl  is een handelsnaam van Pensioncare Employee Benefits B.V., gevestigd aan de Binnenhof 1, 5509 MR  te Veldhoven. Pensioncare Employee Benefits B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ZO-Brabant onder nummer 17107853 en vergunninghouder als financieel dienstverlener bij de AFM onder nummer 12018180.

Rubriek.nl doet alleen zaken met aanbieders en bemiddelaars van verzekeringen en financiële producten die hiervoor over een Wft-vergunning beschikken. Doch het blijft de verantwoordelijkheid van de consument om te controleren of deze aanbieders en/of bemiddelaars van financiële producten aan deze vergunningplicht voldoen.

Dienstenwijzer Rubriek.nl

Welke diensten verrichten wij?

Als uitgever van het online magazine Rubriek.nl informeren wij onze bezoekers ook over financiële zaken als lenen, verzekeren, sparen en beleggen. In dit document informeren wij u over onze werkzaamheden en ons verdienmodel.

Onze inkomsten van Rubriek.nl zijn drieledig en bestaan uit advertentie inkomsten (banners), leads (ingevulde aanvraagformulieren)  en e-commerce (online verkopen van goederen en diensten via onze internetpartners, de zgn. affiliates).

Hoewel wij daartoe een vergunning hebben, verstrekt Rubriek.nl geen individuele adviezen (geen integrale adviezen en geen productadviezen) en bemiddelen wij niet in financiële transacties tussen productaanbieders en consumenten. Mocht u na een bezoek aan onze pagina’s met een financiële dienstverlener een overeenkomst sluiten, dan levert Rubriek.nl geen nazorg en bent u voor doorlopende werkzaamheden afhankelijk van de nazorg van de financiële dienstverlener waarmee u een overeenkomst hebt gesloten. Ook de afhandeling van aanvragen, zoals het uitbrengen van adviezen en offertes of het afsluiten van financiële producten en verzekeringen, komt geheel voor verantwoording van uzelf en de door u geselecteerde aanbieder of bemiddelaar. Rubriek.nl speelt daarin geen enkele rol en heeft geen klantcontact.

Dienstverleningsdocument (DVD)

In alle gevallen waarin Rubriek.nl toch direct klantcontact heeft, stelt Rubriek.nl de klant, voorafgaand aan het advies, een standaard Dienstverleningsdocument ter beschikking (DVD). Dit DVD is gemaakt met de DVD generator van de AFM. Het kan door belangstellenden schriftelijk worden opgevraagd bij de redactie.

 

 

 

 volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
slappe armen

donkerrood, het nieuwe zwart

   
blauwe bes

je lever ontgiften

   
mannen worden anders verliefd

mannen worden anders verliefd dan vrouwen

   

verwen je haar met natuurlijke middeltjes

   

de gezondste salade

   

makeup trends najaar 2013-2014


   
 
   

alle rubrieken

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels