Whiskasmomentjes en wie is de winnaar?

Een paar weken geleden deden we een oproep aan Kattenbaasjes….

We vroegen ze om samen met hun kat de Whiskas brokjes uit te proberen. We hebben een aantal kattenbaasjes geselecteerd en deze hebben het pakket met Whiskas brokjes ontvangen, samen met hun kat uitgepakt en de katten de brokjes gevoerd. De brokjes die ze ontvingen pasten natuurlijk precies bij de leeftijd van de kat.

Natuurlijk zijn we erg benieuwd hoe de brokjes bevallen zijn. Aan de leuke foto’s te zien is het de katten en hun baasjes heel goed bevallen…

Lieve en leuke Whiskasmomentjes

Hieronder zie je het #whiskasmomentje dat de kattenbaasjes met ons gedeeld hebben. Dit zijn een paar van de foto’s van de katten die voorbij kwamen…

Kat Cobus

 

Kat (Bad Ass) Winston

Kat Loopy

En de winnaar is……

Uit al die leuke en lieve foto’s mogen wij een winnaar kiezen en dat was niet makkelijk. De winnaar ontvangt een geweldig kattenverwenpakket van Whiskas. We hebben als winnaar gekozen:

COBUS

Van harte gefeliciteerd!

Ook Whiskas uitproberen?

Heb jij een kat en wil je de Whiskas brokjes ook eens proberen? Whiskas heeft brokjes die passen bij de levensfase van je kat. Er zijn Whiskas brokjes voor kittens van 2-12 maanden, voor volwassen katten vanaf één jaar en voor senior katten vanaf 7 jaar. Voor iedere leeftijd verschillen de brokjes van samenstelling en grootte. De brokjes voor kittens zijn wat kleiner en bevatten meer calcium. Dit is goed voor de groei van sterke botten en een gezond en sterk gebit. De brokjes voor volwassen katten bevatten meer omega-6 vetzuren en zink. Dat is goed voor een gezonde huid en mooie vacht. De brokjes voor senior katten bevatten extra vitamine en mineralen, waaronder taurine, ter ondersteuning van het afweersysteem, zodat ze langer gezond en fit blijven.

Ben je ook benieuwd naar de Whiskas brokjes, vraag dan hier je gratis sample aan.

-sponsored article-

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *