films met honden

Films met honden in de hoofdrol

Laatst bijgewerkt:

10. Best in show (2000)

Deze film gaat over een groep kleurrijke hondenbezitters die samen met hun hond meedoen aan een hondenshow. Het is een vrolijke film. De film werd genomineerd voor een Golden Globe in de categorie beste comedy.

IMDb 7,5/10


11. Wendy and Lucy (2008)

Wendy heeft financiële problemen en geen werk. Ze gaat op weg naar Alaska en hoopt daar werk te vinden. Onderweg gaat haar auto ook nog kapot. Omdat Lucy toch moet eten, ziet ze geen andere mogelijkheid om hondenvoer te stelen. Maar dat gaat mis. Ze wordt gearresteerd. Later die dag wordt ze vrijgelaten. Alleen kan ze Lucy nergens meer vinden.

IMDb 7,1/10


12. Because of Winn-Dixie (2005)

Because of Winn Dixie is de verfilming van een boek van Kate Camillio. Het is een verhaal over de 10-jarige Opal die samen met haar vader naar een trailer in de stad verhuist. Ze vindt het maar moeilijk om vrienden te krijgen in haar nieuwe woonplaats, totdat ze bij de winkel een zwerfhond tegenkomt. Bewakers willen de hond net afvoeren naar het asiel. Om de hond te redden, zegt ze dat de hond van haar is. Ze moet snel een naam bedenken en zegt dat de hond Winn-Dixie heet en dat is ook de naam van de supermarkt. In ieder geval verandert haar leven met Winn-Dixie erbij en ze ontmoet een aantal leuke mensen.

IMDb 6.4/10


13. Marshall the miracle dog (2015)

Een 13-jarige jongen, Finn, wordt gepest op zijn nieuwe school. Hij is diep ongelukkig totdat hij Marshall vindt. Marshall is een hond die onder verschrikkelijke omstandigheden zit opgesloten. Finn laat de hond ontsnappen, maar de hond is gewond en moet meteen naar de dierenarts. Er ontstaat meteen een vriendschap tussen Finn en Marshall.

IMDb 7,6/10


14. A dog’s purpose (2017)

Deze nieuwe film vertelt het verhaal van het gelijknamige boek van Bruce Cameron. Het is het verhaal van een hond die naar de doel van zijn leven zoekt. Na een kort leven als een zwerfhond, keert Bailey terug als een goudkleurige puppy en in de zoektocht naar het doel van dit leven komt hij bij de 8-jarige Ethan terecht. Tijdens hun avonturen samen ontdekt Bailey hoe hij een goede hond moet zijn. Maar dit niet zijn laatste leven.

IMDb 6,9


ace of hearts15. Ace of hearts (2008)

Agent Daniel Harding maakt deel uit van de speciale K-9 eenheid van de politie. Zijn partner en beste vriend is Ace, een politiehond. Als hij wordt beschuldigd van het aanvallen van een arrestant, wil de advocaat dat Ace een spuitje krijgt. Maar Daniel geeft zijn vriend niet zomaar op. Hij zal niet rusten voor hij de naam van zijn partner gezuiverd is.

IMDb 5.8/10

Vorige 1 2

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pagina's:Vorige pagina 1 2