dieren films

10 Dieren films

White Lion (2010)

Witte leeuwen zijn heel zeldzaam. Volgens een Shangaan legende zijn witte leeuwen boodschappers van de goden. Plotseling duikt er een witte leeuw op in de vallei waar de krijger Gisani woont. Het witte leeuwtje is verstoten door zijn groep vanwege zijn witte kleur vacht. Gisani doet er alles aan om de witte leeuw die de naam Letsatski krijgt, te beschermen. Dat valt niet mee. Want de witte vacht is wel geliefd bij jagers.

IMDb 6,7/10

DVD

Duma (2005)

De 12-jarige Xan vindt een jong jachtluipaardje. Hij brengt het jachtluipaard Duma thuis groot. Maar op een gegeven moment wordt Duma te groot en is het tijd om hem terug te brengen naar de wildernis. Dat wordt een barre tocht langs wilde beesten een ruige landschappen en ook mensen die Duma willen vangen om aan geld te komen.

IMDb 7,3/10

 

DVD

Two Brothers (2004)

Twee jonge tijgertjes Koumal en Sangha worden van elkaar gescheiden als de één gevangen wordt genomen door de stroper Aidan McRory (Guy Pearce). Koumal wordt verkocht aan circus. Sangha groeit eerst op bij de gouverneur. Maar als hij de hond van de gouverneur doodt wordt hij ingezet bij gevechten. Door het noodlot komen ze op een goede dag tegenover elkaar te staan in de ring.

IMDb 7,1/10

DVD

Pagina's:Vorige pagina 1 2 3 Volgende pagina

Ook interessant
Welke riem is geschikt voor jouw hond