rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

WAT LEES JE NA 50 TINTEN GRIJS?

Heb je 50 tinten grijs gelezen en wil je meer wilt lezen in die stijl? Dan kan gerust zijn want de opvolgers komen in grote stapels en alle kleuren van de regenboog.


Inspiratie

Het succes van de licht erotische 50 tinten grijs serie van E. L. James is blijkbaar een grote inspiratie geweest voor veel bestaande en nieuwe schrijvers. Het aantal boeken 'in de stijl van' dat sindsdien verschijnt, rijst letterlijk de pan uit. Wil je meer van deze romans of chicklit met een erotisch tintje lezen dan zijn de volgende boeken een goede keuze.

 

Een paar toppers

- Crossfire trilogie van Sylvia Day

De serie bestaat uit de delen Verslaafd aan jou, Begeerd door jou en Verbonden met jou en vertelt het verhaal van Gideon en Eva, allebei beschadigd in hun jeugd maar met een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor elkaar. Sylvia Day is geen nieuwe schrijver. Ze is al jaren een bestseller schrijfster van erotische, romantische boeken in Amerika. De Crossfire serie is erg populair.

 

- Ademloos trilogie van Maya Banks

Ook Maya Banks is al jaren een gevierd schrijver van allerlei romantische verhalen, soms historische romantische verhalen maar wel met uitgebreide seksscenes. De Ademloos trilogie bevat de boeken: Geheim Verlangen, Gevaarlijke Liefde en deel 3 Vurige Obsessie, moet nog uitkomen. De serie gaat over Gabe en Mia. Gabe is een rijk en machtig zakenman en Mia het onschuldige kleine zusje van zijn beste vriend. Ze beginnen een geheime relatie waarbij hij Mia verleid en zijn wereld intrekt. Deze serie wordt over het algemeen hoog gewaardeerd omdat het verhaal meer diepgang heeft dan andere varianten in dit genre.

 

- De Negentig serie van Lucinda Carrington

De serie bevat de boeken Negentig dagen Genevieve, Negentig dromen van Elise en Negentig geheimen van Jacey. Hier gaat het om Genevieve die een contract kan afsluiten met de machtige zakenman James Sinclair. Er is wel een voorwaarde: Genevieve moet voor negentig dagen zijn seksslaaf worden. Dit boek is eerder verschenen onder een andere titel 'Intieme nachten'. De drie delen zijn op zich zelf staande verhalen die nog 'ondeugender' zijn dan 50 tinten grijs.

 

Als je er nog steeds niet genoeg van hebt

Wil je nog meer in dit genre, kijk dan naar de boeken van Jennifer Probst, Bertrice Small (historische romans), Indigo Bloome, de Tachtig dagen serie van Vina Jackson of de boeken van Lisa Renee Jones.

 

 

 

dit is christian grey

recensie 50 tinten grijs

romans

historische romans

culinaire romans 

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek
ik krijg je wel - sophie kinsella
   

met zachte hand - siska mulder

   

recensie 50 tinten grijs

   

recensie de wilden - marion pauw

   

alles is zoals het zou moeten zijn

 
   

alle rubrieken

alle boeken

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face