ongemakkelijke hoofdpersonen

De beste series met de meest ongemakkelijke hoofdpersonen

Het is fantastisch om naar de kijken: series met de meest ongemakkelijke hoofdpersonen.

Ze raken altijd verzeild in de meest onhandigste situaties en wanneer ze iets zeggen of iets klunzigs doen is de timing ook niet zo best. Wij hebben voor jou vier beste series op een rij gezet met de meest awkward hoofdpersonen. Een aanrader om naar te kijken!

Better Call Saul

Better Call Saul is een spin-off van de serie Breaking Bad. ‘Saul’, die eigenlijk Jimmy McGail heeft, doet alles verkeerd en is niet de nette man die je zou verwachten in een advocatenwereld. Toch wil hij een grote carrière maken, maar wel helemaal op zijn eigen manier. Hij besluit daarom ook dat werken in een groot advocatenbureau niets voor hem is. Hij gaat zich specialiseren in het geven van advies aan ouderen, waarbij hij in de gekste situaties belandt.

Master of None

In de comedyserie Master of None probeert de dertig jarige acteur Dev zich te redden in New York. Op een grappige manier verzet hij zich tegen discriminatie en probeert hij het beste van zijn liefdesleven te maken, ook al betekent dat, dat hij een morning afterpil moet betalen. Deze fantastische acteur – die vaak gecast wordt voor rollen waarin hij een Indiër met een accent moet spelen – speelt een zeer ongemakkelijk persoon wat het kijken naar deze serie erg leuk maakt.

 

Ugly Betty

Ondertussen is Ugly Betty al bijna een klassieker. Toch is het nog steeds heerlijk om naar de ongemakkelijke Betty te kijken. Het lieve meisje, Betty Suarez, met een dikke pony, puistjes en een beugel komt terecht bij een fancy modeblad. Alles draait daar om uiterlijk en Ugly Betty is daarbij een hele vreemde eend wat zorgt voor leuke en grappige momenten.

TOON

En dan een Nederlandse serie met een zeer ongemakkelijk personage in de hoofdrol, TOON. Toon zegt niet veel, is mensenschuw, maar houdt wel van muziek maken. En daar is hij ook erg goed in. Zijn muziek gaat viral waardoor hij ineens volop aandacht krijgt. En daar kan hij, met zijn mensenschuw, niet zo goed tegen. Een prachtige serie om naar te kijken met veel ongemakkelijke momenten.

Met Internet & TV van KPN kijk je TOON via de tv-zender KPN Presenteert. Wil je nog meer series ontdekken met ongemakkelijke hoofdpersonen? Lees het artikel dan verder op KPN.