tweedehands designerkleding

Wat is designerkleding?

Als je naar de televisie kijkt of in de bladen zie je meestal bekende personen gekleed in de mooiste jurken, pakken en vestjes. Waar kopen ze die kleding toch?

De meeste kleding die je vindt, is allemaal confectie. Confectiekleding zit vaak net even minder goed en is van mindere kwaliteit. Designerkleding is, zoals de naam al zegt kleding gemaakt door designers zoals die van het merk Chanel, Hackett, Hugo Boss of Louis Vuitton. Designerkleding is hot en helemaal in.

 

Tweedehands designerkleding

Het goede nieuws is dat designerkleding vaak van een uitstekende kwaliteit is en de drager uitstraling geeft. Het slechte nieuws is dat designerkleding vaak behoorlijk duur is. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden is het gezegde, en de pijn wordt vaak vooral gevoeld in de portemonnee. Maar geen nood. Word niet depressief omdat je het geld niet hebt om er net zo uit te zien als de sterren op de televisie of in de bladen! Ook voor mensen die minder geld te besteden hebben, ligt designerkleding binnen het bereik. Op een tweedehands website zoals Rebelle.com kun je makkelijk iets vinden. Deze website is een voorbeeld van waar je mooie Louis Vuitton spullen kunt vinden voor een lagere prijs dan normaal. In de Verenigde Staten kun je zelfs al designerkleding huren voor een feestje. Je steekt de ogen uit van alle aanwezige mensen, zowel man als vrouw, met een stralende jurk of pak.

 

Vintage

Vintage is in principe oude kleding waar opnieuw belangstelling voor is. Vaak zijn designerkleren van lang geleden een stuk goedkoper, maar deze kleren geven je nog steeds die uitstraling waar je naar zoekt. Er zijn vele winkeltjes waar je deze vintage kleding kan bekijken en kopen. Omdat deze kleren oud zijn, betekent dat nog niet dat jij er niet nog een keer in kan stralen. Ook marktplaats doet het goed als je op zoek bent naar tweedehands vintage en / of designerkleding. Vaak worden oude designerkleren te koop gezet op marktplaats.

 

Waar koop ik designerkleding goedkoop?

Online is meestal de goedkoopste keuze om goede designerkleding te vinden. Naast het al genoemde marktplaats zijn er natuurlijk nog meer sites waar je designerkleding goedkoop kan vinden. Er zijn tegenwoordig ook veilingen waar je goedkope designerkleding kan vinden. Je moet hier echter wel geduld en stalen zenuwen voor hebben om het juiste moment af te wachten om te bieden. Ook heb je hier enigszins een goede neus voor koopjes voor nodig. Anders betaal je misschien meer dan zou moeten voor tweedehands designerkleding.

Wat je ook precies zoekt qua designerkleding, het is te vinden voor een schappelijke prijs.

 

bron foto: Stefano Tinti / Shutterstock.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *