Versla de winter op trendy Moonboots

De winter komt er weer aan. Misschien blijf je thuis, misschien ga je op wintersport. In ieder geval tijd om eens goed te kijken of je alles in huis hebt om de kou goed door te komen. Wil je zeker weten dat je voeten er van de winter warm en droog bij zitten en er ook nog eens trendy bij lopen, kijk dan eens naar de originele Moonboots.

Wat zijn Moonboots?

Moonboots zijn prachtige en strak vormgegeven winterlaarzen van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen, waardoor je bijna niet merkt dat je ze aan hebt. Toch beschermen ze je bij de meest extreme winterse omstandigheden, want ze zijn waterdicht en houden je voeten heerlijk warm bij temperaturen tot wel 35 graden onder nul. Misschien vraag je je af waar de naam van deze laarzen vandaan komt. Het ontwerp is geïnspireerd op de laarzen waar Amerikaanse astronauten mee op de maan liepen, vandaar ook de naam Moon Boots (maanschoenen). Zulke extreme omstandigheden als op de maan zal je met jouw Moonboots niet tegenkomen, maar ze zijn wel uitstekend geschikt voor het zwaarste winterweer.


Alleen Moonboots mogen zo heten

moonboots2Soms zie je ook winterlaarzen te koop staan die een andere naam hebben, zoals snowboots, winterboots, winterschoenen of winterlaarzen. Ze lijken misschien wel op Moonboots, maar ze zijn niet hetzelfde. Gewone winterlaarzen beschermen je namelijk alleen tegen kou, maar ze zijn door het gebruik van minder goede materialen en het ontbreken van een extra waterafstotende laag niet waterdicht. Laarzen die snowboots heten willen wel graag Moonboots zijn, maar mogen niet zo heten. Want alleen winterlaarzen die door het merk Technica worden gemaakt mogen Moonboots heten. Technica is een bekende Italiaanse fabrikant van wintersportkleding, die al jarenlang skischoenen en andere schoenen voor extreme omstandigheden maakt. Dankzij deze ervaring weet Technica precies wat je nodig hebt om de beste schoenen voor winterse omstandigheden te maken. Als je dus laarzen met de naam Moonboots koopt, weet je zeker dat je comfortabele winterlaarzen van de hoogste kwaliteit hebt.

De grootste collectie Moonboots

Bij onlineskateshop.nl vind je de grootste collectie Moonboots van Nederland. Je vindt hier een groot aanbod voor zowel kinderen als volwassenen, met schoenmaten van maat 23 tot en met maat 47. In verschillende kleuren, zoals blauw, platinum, lime en wit en in trendy uitvoeringen met een bontlaag of in zwart met goud.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *