trends kinderkleding

Trends kindermode herfst winter 2018-2019

Laatst bijgewerkt:

Bij kindermode kan en mag eigenlijk alles. Kinderkleding moet natuurlijk vooral lekker zitten zodat kinderen zich vrij kunnen bewegen. Het moet tegen een stootje kunnen en niet te snel vuil worden.

Hieronder een paar opvallende trends:

Kleuren

Wat kunnen we zeggen over de kleuren voor kindermode dit najaar? Kinderen houden over het algemeen van felle kleuren. En dat zit wel goed dit najaar. Je ziet veel kleuren als fel rood, oranje en groen. Maar ook de wat meer gedekte kleuren als legergroen, donkerrood, roestbruin en oudroze zijn populair. 

Prints en motieven

Net als bij de trends voor volwassenen, zijn dierenprints dit najaar een echte trend. Vooral voor de meisjes. Bij jongens zijn het meer de camouflage motieven die je veel ziet. 

Links een gilet met dierenprint, in het midden een jack van Indian Blue Jeans en rechts een shirt van Like Flo.

jongenskleding camouflage

Links een sweater met camouflage print van Bampidano, in het midden een broek van Blue Seven en rechts een jogging broek van Tygo & Vito.

Plissé

Veel plissé rokjes voor de meisjes. Klinkt misschien een beetje tuttig, maar dat is het zeker niet. Kijk hier maar hoe leuk en vlot de rokken kunnen zijn.

plisserok

Het rokje links is van Like Flo, de rok in het midden is van Levv bij Jayno.nl en de rok rechts is van Geisha.

Sportieve strepen

Gekleurde strepen zien we al een tijdje en dat blijft dit seizoen zo. Aan de bovenkant en de zijkant van rokken en broeken, maar ook aan de onderkant van jacks en jassen. Het geeft een kledingstuk een sportief uiterlijk. 

Links een meisjesbroek van , in het midden een rokje van Kidz Art en links een broek van Kids Up.

Velours

Velours is een mooie zachte, net wat glimmende stof die lekker zit. Het wordt veel gebruikt voor shirts, jacks en broeken. 

Links een shirt van Crush Denim, in het midden een jack en rechts een broek van Like Flo.

Grote teksten

Leuk om kinderkleding wat op te fleuren. Grote, grappige teksten en/of de merknamen. Je ziet ze veel bij zowel jongens- als meisjeskleding. 

Links een meisjesjurk van Quapi, in het midden een sweater van Tygo & Vito en rechts een sweater van Blue Seven.