Trend: Pofmouwen voor herfst winter 2019/20

Bijzondere mouwen zien we al een paar seizoenen. Ze lopen wijd uit, zijn op een bijzondere manier bewerkt of ze zijn zo lang dat ze over de handen heen vallen. Deze herfst winter 2019/2020 zijn het vooral de pofmouwen die een veel geziene trend zijn. Mouwen die wijd uit lopen maar bij de polsen nauw toelopen.

12 Voorbeelden van de pofmouwen trend

Pofmouwen komen vooral voor bij blouses, jurken, truien en vesten.

Jurken met pofmouw

Jurken zie je dit seizoen weer in allerlei lengten. Eigenlijk kan elke lengte, van mini tot maxi. Kort, maar ook tot over de knie, halverwege de kuit en nog langer. Gebreide jurken, tuniekjurken maar ook jurken met ruches en rimpels zijn favoriet.

Truien met pofmouwen

Gebreide truien met pofmouwen of ballonmouwen zijn helemaal in dit najaar. Lange mouwen, soms met een een wat langere, strakke manchetten die daar boven wijd uitlopen. Ook de vleermuismouw zien we dit seizoen weer terug. Dus mouwen die naar boven toe wij uitopen.

Vesten met pofmouwen

Bij vesten geldt hetzelfde als bij jurken. Ze kunnen kort zijn op taillelengte, maar deze herfst zijn ook vesten te zien die langer zijn, dus die halverwege het dijbeen vallen of nog zelfs over de knie.

Blouses met pofmouwen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.