Tip: Jumpsuit voor de feestdagen

Eigenlijk was ik nooit een fan van jumpsuits.

Niet in de laatste plaats omdat je dan in je blootje op het toilet zit. Maar dat is langzaam aan het veranderen. Niet alleen heb ik de afgelopen tijd een aantal hele leuke jumpsuits voorbij zien komen die heel feestelijk zijn en daardoor heel geschikt voor Kerst en Oud en Nieuw.

Wat is een jumpsuit?

Bij een jumpsuit zitten broek en bovenstuk aan elkaar vast. Dat heeft voor- en nadelen. Het toiletgeval noemde ik net al. Een ander punt is dat de jumpsuit genoeg ruimte in de stof moet hebben om gewoon te kunnen gaan zitten, zonder dat hele voorkant naar boven wordt getrokken.

Maar nu zie ik ook vooral voordelen: je bent met één kledingstuk klaar. Je kunt een jumpsuit zowel sportief als netjes dragen of zelfs heel netjes en chique. Dat heeft veel te maken met de schoenen die je eronder draagt of het jasje of vest dat je erover draagt. Bovendien zijn er heel veel leuke en redelijk geprijsde jumpsuits van rond de 50 euro.

Een paar leuke voorbeelden van feestelijke jumpsuits

js6

Grijs metallic jumpsuit met licht doorschijnende lange mouwen van Vila € 54,95. Dat glittertje maakt het extra geschikt voor kerst.

js5

De meeste jumpsuits zijn zwart of grijs, maar donkerrood is ook heel mooi. Net als deze jumpsuit met korte mouwen en kanten decoratie op de schouders van Mint & Berry € 69,95. Leuk met een lang vest erover.js4

Vlotte jumpsuit van Miss Selfridge, afgezet met kant en met kanten mouwen voor € 59,95

js3

Ook hier een jumpsuit met glitter van Even & Odd voor € 39,95. De bovenkant is afgezet met zilveren pailletten.

js2

Mooie jumpsuit van Lipsy voor € 64,95. Van voren heel zakelijk en het achterpand is van zwart kant. Heel geschikt voor de feestdagen.

js1

Een donkerblauwe jumpsuit van Esprit voor € 89,95

kaffe

Jumpsuit van het merk Kaffe voor€ 79,95, met korte mouwen van zwart kant.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *