sieraden trend

Sieraden trends 2016 2017

De trend in sieraden is op dit moment opvallend, groot en kleurrijk. Veel sieraden worden niet apart, maar gecombineerd gedragen. Zo kan je meerdere armbanden, kettingen en ringen tegelijk tegelijk dragen. Net wat je wilt. Het leuke van de sieraden van dit moment is dat je zowel voor duur als goedkoop kunt kiezen. In beide categorieën is er veel moois te vinden. Bekijk de trend in kettingen, oorbellen, armbanden en ringen.

Materialen

Multicolor metaal

Zilver, goud en roodgoud blijft allemaal populair. Zowel apart als meerdere kleuren samen gecombineerd in één sieraad.

Edelstenen

Van kleine tot hele grote edelstenen of halfedelstenen die gezet zijn in metaal, verwerkt in armbanden met leer of kettingen van kralen van (half)edelstenen. En natuurlijk zijn er ook de glazen of nepstenen voor een bling-bling look.

Leer

Leren armbandjes, glad of gevlochten met clips, kralen, bedels, veertjes enz.

Parels

Parels of parelachtige stenen worden veel verwerkt in sieraden. Niet op de traditionele parelketting-manier, maar op nieuwe, frisse en moderne manieren.

Ketting

Halskettingen zie je in allerlei lengten. Van strak om de nek tot heel lang, soms wel tot boven de navel. Het ligt natuurlijk ook van de halslijn van je kledingstuk af voor welke lengte je kiest.

chok

Choker

De choker of korte ketting is terug van weggeweest. We zagen de strak aansluitende kettingen, fluwelen en leren bandjes voor de nek al eerder tijdens de jaren ’90. Ze zijn nu weer hip. Zowel smalle bandjes van allerlei materiaal als zware en brede sieraden voor om de nek.

Meerdere kettingen tegelijk

Een andere trend is het dragen van meerdere kettingen tegelijk of kettingen in laagjes.

Opvallende hangers

Een ketting met een echte blikvanger, een grote bedel of ander voorwerp dat de aandacht trekt.

Lange ketting

Kettingen die bestaan uit één lang stuk zonder sluiting, dat je om je hals heen drapeert als een sjaal.

Shop de trend

1 2 3 4 Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pagina's: 1 2 3 4 Volgende pagina