Renard watches tijdloze mode accessoires

Renard is Frans voor “vos”.

Een vos is sierlijk, slim, eigenzinnig en elegant tegelijk. Vandaar dat dit betrekkelijk nieuwe horlogemerk voor de naam Renard heeft gekozen. Renard maakt elegante horloges die subtiele stijlelementen uit de 60-er en 70-er jaren bevatten. Geen overdreven bling-bling maar pure stijl.

Nederlands merk

Renard klink misschien exotisch, maar het is een Nederlands merk, Amsterdams design om precies te zijn.

Renard richt zich met name op volwassen mannen en vrouwen van 27 jaar of ouder, die een eigen smaak en persoonlijkheid ontwikkeld hebben en niet met alle modewinden willen meewaaien. Het design is krachtig en tijdloos. De quartz technologie, niet onbelangrijk natuurlijk bij een horloge, heeft Renard ingekocht in Japan. Datmaakt de horloges uitermate secuur en met 24 maanden garantie.

Design

De Renard horloges hebben een minimalistisch en slank design. De klokjes zijn er in zilver, goud en rosé goud kleur en daarbij kan je kiezen uit leren of metalen bandjes. De diameter van de kast varieert van 25,5 mm tot 4o mm.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de klassieke Elite Champagne Rose Gold Biscaye en de andere voorbeelden hieronder. Is het helemaal jouw smaak? Breng de site renardwatches.com dan een bezoekje. De adviesprijzen liggen globaal tussen de € 100 en de € 250 waardoor ze goed betaalbaar zijn.

Je vindt onderstaande horloges op de site van Renard

Elite Eggshell Silver Link Small
Elite Champagne Gold Link
Elite Champagne Rose Gold Biscaye
Elite Champagne Silver Tangerine

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *