redenen om horloge te dragen

6 Goede redenen om een horloge te dragen

Met altijd en overal een mobiel bij de hand, lijkt het dragen van een horloge minder noodzakelijk. Je hebt een horloge misschien niet meer nodig voor de tijd, maar door het dragen van een horloge vertel je iets over jezelf en voeg je een accessoire toe aan je outfit. Verder zijn er nog een paar goede redenen te bedenken om wel een horloge te dragen.

1. Tijd is belangrijk voor je

Als je een horloge draagt, laat je zien dat tijd en op tijd komen belangrijk voor je is. Het laat zien dat je verantwoordelijk en serieus bent.

2. Een horloge maakt je outfit af

Zie een horloge als een modieus en stijlvolle accessoire. Als je een horloge draagt, is het niet nodig om verder nog veel sieraden te dragen. Een horloge is een sieraad op zich. Kies er één die past bij de stijl van je kleding. Kijk voor veel verschillende stijlen eens blij Cluse horloge.horloges verschillende stijlen

3. Het leidt de aandacht af

Met een horloge trek je de aandacht naar één van de smalste delen van je lichaam: de pols. Dat betekent ook dat je tegelijkertijd de aandacht afleidt van punten waar je je misschien wat onzeker over voelt of waar je liever niet de aandacht op vestigt.

4. Het kan onbeleefd zijn om op je mobiel te kijken

Er zijn situaties, bijvoorbeeld tijdens een gesprek, vergadering, een lunch of diner, dat het vrij onbeleefd is om op je mobiel te kijken. Het kan een teken zijn van verveling of van desinteresse. Je gezelschap kan natuurlijk niet weten of je je nieuwe berichtjes bekijkt of alleen de tijd wilt weten. Met een horloge heb je dat probleem niet. Je kan dan prima even ongemerkt een blik op je horloge werpen.

5. Geen oplader nodig

Voor een horloge heb je geen oplader nodig. Je kan altijd in omstandigheden terechtkomen dat je batterij van je mobiel leegraakt. Een horloge daarentegen loopt altijd zonder dat je er naar hoeft om te kijken.

6. Je kan je horloge aanpassen aan je activiteit

Er zijn activiteiten waarbij het prettiger is om een horloge te dragen dan een mobiel mee te nemen. Bijvoorbeeld tijdens het sporten. Als je hardloopt of fietst, heb je geen enkele last van een horloge. Zelfs als je zwemt kan je een horloge dragen dat waterdicht is.

 

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *