Nivea Q10plus anti-rimpel + energy

Een nieuwe huidverzorgingslijn van Nivea die je helpt rimpels tegen te gaan en er fris en uitgerust uit te zien.

Overdag wil je je huid beschermen tegen UV-stralen, luchtvervuiling en andere invloeden van buitenaf. ‘s Nachts moet je huid herstellen en vernieuwen de cellen zich zodat je er de volgende dag weer stralend uit kan zien. Nivea heeft drie nieuwe producten die hierbij helpen en rimpels en veroudering tegengaan: een dagcrème, een nachtcrème en een oogcontourcrème.

Anti-rimpel + Energy dagcrème

Een dagcrème met antioxidanten en een Sun Protection Factor (SPF) is belangrijk om rimpels en veroudering van de huid tegen te gaan. De Nivea anti-rimpel + energy dagcrème heeft als belangrijkste ingrediënten het coenzyme Q10 in combinatie met pure vitamine C.  Voor deze combinatie is gekozen omdat vitamine Q10 de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Bovendien versterkt vitamine C de werking van Q10. Als je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen af. Collageen is belangrijk voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Verkwikkende nachtcrème en oogcontourcrème

Om de huid ‘s nachts zo goed mogelijk te helpen herstellen, is er de verkwikkende Nivea nachtcrème en een oogcontourcrème speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze nacht- en oogcrème zijn verpakt in een aluminium tube omdat de pure vitamine C zijn werking snel verliest als het in aanraking komt met lucht en licht. Het is daarom belangrijk dat je de tube weer goed sluit na gebruik.

Naast voldoende slaap helpt deze nachtcrème omdat de huid er tot 50% meer zuurstof door opneemt. De huid herstelt zich sneller en een doffe en vermoeide huid ziet er dan de volgende morgen weer fris uit.

Complete huidverzorging

Met deze drie producten voorziet Nivea in een complete huidverzorgingslijn voor dag en nacht en in het bijzonder voor de huid rond de ogen. De crèmes ruiken heerlijk, voelen licht aan op de huid en trekken er snel in zonder vet of zwaar aan te voelen.

De adviesprijs voor zowel de dagcrème als de nachtcrème als de oogcontourcrème is € 15,99.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *