Nivea haarverzorging die past bij je haardikte

Heb je fijne haren, gemiddelde haren of juist grove haren?

Nivea heeft er nu een bijpassende haarverzorging bij. Nivea Hairmilk heeft shampoos, conditioners en verzorgende wonderdersprays voor haar met een fijne, normale of dikke haarstructuur. De producten verzorgen en herstellen beschadigd haar.

Hairmilk

De hairmilk shampoos hebben niet alleen de kleur van melk. Ze bevatten melkproteïnen die het haar versterken en verzachten, zonder het te verzwaren. Een nieuw en werkzaam ingrediënt dat aan deze haarlijn is toegevoegd, is Eucerit. Eucerit vormt een beschermend laagje om je haar heen en beschermt je haar daardoor tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor wordt je haar soepel en krijgt het een mooie glans.

De hairmilk wondersprays hebben een 7-voudige werking. De spray

  • verzorgt intensief
  • is hitte bescherming
  • gaat haarbreuk tegen
  • geeft volume
  • geeft glans
  • versterkt
  • ontklit

Ruikt lekker en maakt je haar zacht

De producten ruiken allemaal heerlijk, met een klein vleugje van de typische Nivea geur. Ze voelen prettig aan op je haar, of beter gezegd, je voelt ze niet. Ze maken je haar wel lekker zacht.

care & hold

Nivea Care & Hold stylingproducten

Wil je naast wassen en verzorgen je haar ook in model brengen en houden, dan kan je dat doen met de Nivea Care & Hold lijn speciaal voor droog en beschadigd haar. De lijn bestaat uit styling gels, mousse en haarsprays die verrijkt zijn met Panthenol of provitamine B5. Daardoor stylen deze producten je haar niet alleen, ze verzorgen het tegelijkertijd ook.

De adviesprijs voor Hairmilk shampoo en conditioners is 2,99, deze zijn verkrijgbaar bij supermarkt en drogist.
De adviesprijs voor Nivea Care & Hold producten is 4,19 voor de gel en 4,39 voor de andere styling producten. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *