Mode kleuren deze herfst winter 2014 2015?

Het is nog wat vroeg, maar welke mode kleuren er deze herfst en winter 2014-2015 in de kledingwinkels zullen hangen, is al lang bekend. Deze kleuren zul je veel zien dit najaar.

Bekijk hier de nieuwe mode kleuren voor de herfst en winter van 2015 2016 

Deze kleuren gekozen door Pantone, zie je zowel in de mannen- als de damesmode terug. Met uitzondering van het Mauve mist, die voor de heren wat meer naar het grijsroze gaat en Sea mist wordt genoemd.

orchidee paars

Radiant orchid of orchidee paars zagen we ook al voor de lente en zomer collectie. Het is de kleur van het jaar 2014 en een mooie heldere en niet te felle kleur paars die goed combineert met de blauwtinten, het aluminium grijs en de kleur mauve mist.

kbl

Royal blue of koningsblauw is een diepe, donkere kleur blauw die bijna naar het donkerpaars gaat, en is iets specialer dan het gewone donkerblauw.

aluminium grijs

Aluminium grijs is een mooie basiskleur die bij bijna alle andere kleuren mooi staat, maar in het bijzonder met het orchidee paars en mauve mist.

ochtendgloren rood

Aurora rood is de rode kleur van het ochtendgloren. Een heldere lichte kleur rood, iets minder fel dan het brandweerrood. Combineer het met aluminium grijs of koningsblauw.

mistig geel

De kleur Misted Yellow of mistig geel, is geen felle kleur geel, maar bijna een beetje vuil licht-mosterd geel. Heel mooi te combineren met het aluminium grijs, bij het koningsblauw, maar ook met cognacbruin.

sangria rood

Sangria rood is een mooie lichte bordeaux kleur rood. Mooi bij blauw, maar ook met mauve mist en heel mooi met aluminium grijs.

mauve mist herfstkleur 2014

Mauve mist is een prachtige zachte kleur die tussen roze en paars in zit.

cognacbruin

Cognac bruin is echt een kleur die bij de herfst past.

licht kobalt

Deze lichte of heldere kobalt blauwe kleur heeft een iets groene ondertoon waardoor de kleur iets naar het petrol gaat, waardoor het afwijkt van het gewone felle kobaltblauw.

cypressen groen

Ook een echte kleur voor de herfst en de winter, de kleur van cipressen. Goed te combineren met het geel, het aluminium grijs en verrassen met het misted mauve.

Bekijk de modetrends voor deze herfst en winter hier.

bron: pantone.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *