Makkelijk je laarzen aan met Zooff sokken

Iedereen kent het probleem wel. Je hebt leuke laarzen, maar je ziet er al tegen op om ze aan te trekken want ergens voor je hiel blijft je voet steken. En omdat je weinig houvast hebt aan laarzen is het lastig om je voet op zijn plaats te krijgen.

Sokken voor in je laarzen

Maar zoals met de meeste problemen, ben je niet de enige die daar last van heeft. Niet iedereen doet er alleen iets mee. Henriëtte Bons wel. Ze had eerder het adviesvan een schoenenverkoopster gekregen om een plastic zakje om je voet te doen als hulpmiddel om laarzen makkelijker aan te trekken. Hoewel dat misschien handig is bij het passen, is het natuurlijk geen optie om de hele dag met je voeten in plastic zakjes rond te lopen. Ze bedacht daarom ZOOFF Socks. Sokken die speciaal bedacht en ontworpen zijn om makkelijk in je laarzen te komen.

sok
Test

We kregen een paar ZOOFF Socks om te testen. Op het eerste gezicht zien ze er uit als een paar gewone zwart-grijs gestreepte sokken. Het zwarte gedeelte voelt aan als zachte katoen. Wat meer bedenkingen had ik bij het grijze gedeelte. Dat voelt een beetje harder en stugger, maar ook gladder aan. Het grijze gedeelte zit op de plaats van je enkel en na de tenen. Maar als je de sokken aantrekt zitten ze eigenlijk heel plezierig.en het gladde grijze gedeelte zorgt ervoor dat je hiel makkelijk in je laarzen glijdt.

Echt een goed bedacht product waar veel vrouwen plezier van kunnen hebben.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van zooffsocks.com.

wat vond je ervan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.