louboutin online

Christian Louboutin online webshop

Goed nieuws voor schoenen-liefhebbers: Je Louboutin schoenen kun je voortaan gewoon online kopen in de Louboutin webshop.

De voorjaarscollectie van zijn spectaculaire schoenen kun je nu gewoon zien en kopen vanuit je stoel.

Europese webshop

Schoenen van Christian Louboutin zijn zeker niet op elke straathoek te koop. De exclusieve en vaak zeer hoog gehakte schoenen, herkenbaar aan de rode hakken en zool, waren wel al in de VS online te koop. Vanaf nu worden de schoenen ook in Europa en dus ook in Nederland bezorgd.

20 Jaar rode zolen

Met zijn collectie ’20 years’ viert hij zijn 20-jarig bestaan en natuurlijk van 20 jaar rode zolen, die zijn schoenen zo herkenbaar en uniek maken. Deze collectie is ook online verkrijgbaar.louboutin schoenen

Schoenen, tassen en beautyproducten

Schoenen, laarzen en tassen voor dames. Iedere collectie staat nu ook online. Naast een ruim aanbod tassen die mooi bij de schoenen passen, is er nu ook een aantal beauty producten verkrijgbaar. Zo zijn er lipsticks, Parfums en nagellak in verschillende kleuren. Maar in ieder geval zijn de lipsticks en nagellak er in Louboutin rood.

Bovenstaande producten zijn afkomstig van de voorjaarscollectie van 2017. Zoals je kan zien zijn de pasteltinten goed vertegenwoordigd. De prijzen van de tassen, clutches en portemonnee’s liggen tussen de 500 en 1500 euro.

Ook voor mannen

Wat misschien minder bekend is, is dat Christian Louboutin ook een behoorlijke mannencollectie heeft. En ook de mannenschoenen zijn natuurlijk voorzien van het typische rode accent dat zo kenmerkend is voor de Louboutin schoenen. Voor mannen zijn er ook leren tassen en kleine leren producten als portefeuilles verkrijgbaar.

Prijzig

De schoenen van Christian Louboutin zullen niet voor iedereen betaalbaar zijn. Helaas heeft het feit dat ze nu online te koop zijn, weinig invloed op de prijs. Zo is de prijs van een paar schoenen boven de 500 euro en die prijzen kunnen oplopen tot boven de 1000 euro.

bezoek christianlouboutin online

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *