kunst op je haar

Kunst op je haar geverfd

De haarverf technologie is inmiddels zo ver gevorderd, dat het mogelijk is om je haar in alle denkbare kleuren te verven.

Dat inspireert veel haarstylisten tot het maken van bijzondere kapsels, met veel verschillende kleuren. En Ursula Goff doet wel heel bijzondere dingen met haar. Naast allerlei complexe en kleurige kapsels maakt ze ook echte kunstwerken op haar. Kapsels geïnspireerd op schilderijen van Van Gogh, Andy Warhol, Klimt of een afbeelding van De Schreeuw op je achterhoofd? Het kan allemaal.

Hoe doet ze dat?

Hoe doet ze dat vraag je je misschien af. Maar dat is het geheim van de smid natuurlijk. Wel kan je tutorials van enkele kapsels kopen op haar website. Daarin zal ze dan wel een tipje van de sluier van dit kunstige proces uit de doeken doen.

Verborgen kunstwerkje

Je kan kiezen tussen een zo waarheidsgetrouw mogelijke afbeelding of kleuren die geïnspireerd zijn op een bepaald kunstwerk. En het leuke is, dat het zo’n schilderij op je haar eigenlijk een verborgen kunstwerk is. Ze schildert het namelijk op extensies. Die hoef je niet te wassen en zullen daardoor minder snel vervagen. Je brengt de extensies met afbeelding aan onder of tussen je haar en Je ziet het pas als je de bovenste haarlokken weghaalt.

Starry nights van Van Gogh….

De Schreeuw van de Noorse schilder Edvard Munch

Iets moderners kan ook natuurlijk….zoals dit kapsel geïnspireerd op Joan Miro.

Regenboog, unicorn of parelmoer

Regenboog kleuren, eenhoorn (je weet wel allemaal sprookjesachtige roze en paarse kleuren), parelmoer, blorange  haar lijken een nieuwe trend.

Een beetje uitbundig, maar wel een echte regenboog.

Mijn absolute favoriet…parelmoer. Prachtig en heel subtiel gedaan.

Maar ook een kapsel geïnspieerd op de gekleurde veren van de pauw.

Knap is het wel, maar of het een trend wordt?

Alle bovenstaande afbeeldingen en nog veel meer zijn te zien op het Instagram pagina van Ursula Goff.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *