casual of chique feestkleding

Kerstkleding: casual of chic

Wat trekken we dit jaar aan met kerst? Je wilt er graag een beetje feestelijk uitzien. Het moet liefst lekker zitten en het moet een beetje warm zijn. En, kies je voor casual of liever chic? Allemaal vragen…….

Hieronder een paar voorbeelden om je op weg te helpen.

Het pak, het mannenpak is populair dit najaar. Dus broek en jasje van dezelfde stof. Rok en jasje kunnen ook. Je kan een pak kiezen in een feestelijke stof of een neutrale stof zodat je het ook bij andere gelegenheden kan dragen. Zeker als je er een beetje feestelijke blouse of shirt onder draagt.

Feestelijke jurken

Feestelijke jurken zijn vaak gemaakt van glanzende stoffen of voorzien van glitters. Het zijn jurken die je uitsluitend bij bijzondere gebeurtenissen draagt. Casual jurken kan je als het even kan ook bij alledaagse gelegenheden aantrekken. Je kan ze feestelijker maken door er schoenen of laarzen met hakken onder te dragen of feestelijke accessoires.

Chique jurken

Glitters of stoffen als fluweel geven een jurk als snel een feestelijke en chique

Casual jurken

Kies je voor een wat meer casual jurk, dan kan je die ook nog bij andere gelegenheden dragen. De schoenen die je eronder draagt, maken ook een verschil. Draag je een casual jurk met sneakers, dan ziet het er heel anders uit dan met pumps of enkellaarsjes met een hakje.

Jumpsuit is een goed alternatief

Je hoeft niet voor een jurk te kiezen. Een jumpsuit is een prima alternatief. Hieronder links een wat feestelijker jumpsuit met glitter. De jumpsuit rechts kan je ook bij andere gelegenheden aan.

Mannenpak

Het mannenpak is een trend deze winter en ook de warme aardse tinten zoals cognac zijn helemaal in. Door het fluweel is het pak extra feestelijk. Door er andere schoenen of laarsjes onder te dragen maak je de outfit chicquer of meer casual

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *