kort haar

Korte kapsels 2014 ideeën en inspiratie voor kort haar

Wil je een vlot kort kapsel voor de zomer? Bekijk hier de voorbeelden voor inspiratie.

Het bobkapsel lijkt in 2014 een echte trend te zijn. Je ziet ze in allerlei vormen en variaties. Kapsels voor kort haar met pony, op één lengte, in laagjes. Ook heel populair zijn de kapsels waarbij de zijkant en/of achterkant opgeschoren is.

Kort, met een schuine lok opzij

Deze kapsels staan heel zomers. Ze zijn achter heel kort maar door de lange schuine pony of lok heb je toch niet het idee van een heel kort kapsel.

kapsels kort haar met schuine lok

Pixie met een undercut

Opgeschoren aan de achterkant of aan de zijkant en de rest langer. Staat heel pittig, alleen je moet er niet aan denken hoe lang het gaat duren voor dat opgeschoren haar weer op lengte is, mocht je het weer wat langer willen.

korte kapsels opgeschoren

Kort haar met undercut en kleureffect

Deze korte kapsel hebben nog een extra effect door het kleureffect. Hou het kort geschoren haar in je eigen kleur en verf de langere delen. Dat geeft een mooi effect.

kort opgeschoren en geverfd

Korte bob kapsels met pony

Korte bobkapsels op kaaklengte maar met een pony. Heb je een ronde vorm gezicht? Dan kan je de bob beter iets langer dan je kaak laten knippen. Heeft je gezicht een langwerpige vorm of heb je een lang gezicht, dan is een bob op kaaklengte een prima kapsel.

korte bob met pony

Korte pixie kapsels

De korte kapsels zijn een beetje in plukjes geknipt voor een vlot gezicht. Bij hele korte kapsels geldt ook dat als je een rond gezicht hebt, wat langer haar of haar dat in plukjes in je gezicht valt, je gezicht meestal wat slanker laat lijken.

pixie

Bob kapsel met krullend haar

Ook als je krullend haar hebt, of een slag in je haar, dan kan een bob kapsel heel leuk zijn. Kies voor een scheiding in het midden of aan de zijkant. of laat het wat asymmetrisch knippen zoals het plaatje linksboven.

kort met slag of krul

Kort haar in laagjes

Heel mooi om je haar in laagjes of plukjes te laten opknippen. Opgeknipt of in laagjes geknipt haar geeft altijd een speels effect en laat je haar wat voller lijken. Het is daarom heel geschikt als je fijn of dun haar hebt. Het kan op elke lengte.

kort7

bron: pintrest, imgur

wat vond je ervan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.