haartrends 2018

Kapsels en haartrends lente zomer 2018

Kort met lok

Erg veel korte kapsels hadden een lok of lange en soms hele lange pony en scheiding opzij. Het haar zit niet te netjes, een beetje nonchalant.

*foto’s: 1. e, 2. e, 3. e, 4. e

Rechte bob

De rechte korte, steile bob. Heel simpel op één lengte recht afgeknipt, scheiding in het midden. Natuurlijk waren er ook wel bob kapsels met een pony en wat slag. Maar de meeste waren zo.

rechte steile korte bob

*foto’s: 1. b, 2. b, 3. d, 4. a.

Wetlook bob

Als variatie van de korte, recht afgesneden bob, was er ook de wetlook bob. Het haar dat op één lengte is geknipt wordt met wetlook wax achterover en achter de oren gekamd. Met een scheiding opzij of gewoon zonder scheiding helemaal achterover.

*foto’s: 1. e, 2. e, 3. d, 4. e.

Lange haar wetlook

Ook bij lang haar waren er veel kapsels te zien waarbij het haar strak naar achteren, uit het gezicht en vaak ook achter de oren werd gedaan. Met behulp van wax en spelden. Hieronder rechts zie je ook hoe dat er van de achterkant uitziet.

*foto’s: 1. e, 2. e, 3. e, 4. a

Opgestoken haar

Opgestoken haar is geen speciale haartrend maar komt ieder seizoen wel terug. Opvallend was dat de meeste opgestoken kapsels er ook vrij nonchalant uitzagen. Soms gecombineerd met vlechten.

*foto’s: 1. a,  2. e, 3. a, 4. a.

*foto’s ©:  a. Fashionstock,  b. Ron Adar, c. Sam Aronov, d. Dietrich Zeigler, e. Ovidiu Hrubaru, f. Lev Radin

Vorige 1 2

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pagina's:Vorige pagina 1 2