haartrends 2018

Kapsels en haartrends lente zomer 2018

Wat valt er te zeggen over de trends in haar en kapsels voor de lente en zomer van 2018?

Lang haar is nog steeds in. Je ziet veel natuurlijke kapsels en ook natuurlijke kleuren. Bij veel kapsels zijn één of twee oren zichtbaar. Het haar wordt uit het gezicht gehaald, en achter het hoofd of achter de oren vastgezet. Vlechten blijf je nog wel even zien. Veel steil haar of haar met een slag en recht afgeknipt. 

De nieuwste haartrends voorjaar 2019 vind je hier.

Lang en natuurlijk golvend

Haar zoals het natuurlijk groeit. Lang en natuurlijk golvend met een scheiding in het midden. En die scheiding hoeft niet eens zo netjes recht te zijn. Het lijkt alsof er geen enkele moeite voor gedaan is.

*foto’s: 1. e, 2.e, 3. d, 4. e.

Twee plukjes of vlechtjes

Als variatie op het natuurlijk golvende haar hierboven kunnen twee voorste plukken los of gevlochten achter op het hoofd vastgezet worden. Een beetje hippie of boho look.

*foto’s: 1. c, 2. b,  3. e, 4. b

Lage scheiding opzij en één oor vrij

Een lage scheiding opzij. Het haar wordt aan de kant van de scheiding naar achteren gekamd, vastgezet of achter het oor gedaan. De andere kant hangt los over het gezicht.

*foto’s: 1. a, 2. f. 3. a, 4. a

Supersteil en recht afgeknipt

Als tegenhanger van het natuurlijk golvend haar: perfect steil en glanzend haar en ook nog eens recht afgeknipt. Het ziet eruit als een makkelijk kapsel, maar bijna niemand heeft zulk steil haar van zichzelf. Daar heb je een goed stijltang voor nodig.

*foto’s: 1. a, 2. e, 3. a, 4. a

Lange, lage steile staarten

Een variatie op het lange steile haar hierboven is de lange lage paardenstaart. Soms gecombineerd met wat vlechtwerk of gewoon door het haar achterover te kamen en bij de nek samen te binden.

*foto’s: 1. a, 2. a, 3. a, 4. a

1 2 Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pagina's: 1 2 Volgende pagina