Haartrends lente zomer 2015

Wat zijn de belangrijkste trends in haarstijlen, kapsels en haarkleuren deze lente en zomer 2015? Doe hier inspiratie op.

De kapsels zijn los en speels. Vooral niet te netjes.

De halflange bob

De halflange of lange bob is het helemaal dit voorjaar. Een bob die ruim op of over je schouders valt. Van achteren wat korter als je wilt.

halflange of lange bob

Lang haar

Lang haar draag je gewoon los en golvend, scheiding in het midden. Haar al dan niet achter je oren. Nieuw dit seizoen is wel het wafeltjes haar. Niet in het hele haar maar in een paar lokken. Het dipdye effect blijf je zien.

ht7

Lange pony

Lang haar met een lange rechte pony tot over de wenkbrauwen. combineer de pony met heel lang haar of met schouderlang of halflang haar. Een pony laten knippen als je lang haar hebt is geen beslissing die je overhaast moet nemen. Het duurt jaren voor het weer is aangegroeid.

pony

IJzig blond

De meest opvallende trend in haarkleur is wel het koele ijsblond. Zo blond dat het bijna wit is en liefst zo min mogelijk goud en geeltinten erin. Als er al een scheiding is, dan is deze vaak laag aan de zijkant.

ijsblond

Piekerige pixie

Wil je je haar kort? Laat het dan van voren in lange stoere pieken knippen. De haren voor zijn de langste van het hele kapsel. Laat ze hangen of zet ze omhoog met gel of spray.

piekerige pixie

Vlechtjes

Vlechten blijft onverminderd populair. Zowel de eenvoudige vlecht als het vlechtwerk voor gevorderden. Verwerk de vlecht in een knot of maak er een half ingevlochten kapsel van. Alles kan. Twee vlechtjes is ook helemaal in trouwens.

ht6

Lange lage staart

Ook de lange lage staart zagen we al eerder. Die blijf je ook dit voorjaar zien. Je kan het haar wat opbollen of touperen. Vastgezet met je eigen haar of met speldjes of grote zichtbare spelden of accessoires.

ht5