Haartrends kapsels lente zomer 2014

Wat zijn de nieuwste haartrends kapsels lente zomer 2014? Lage zijscheidingen, rommelig opgestoken haar en rommelige vlechten, haarbanden en haaraccessoires.

lage diepe zijscheiding

De diepe zijscheiding

De diepe of lage zijscheiding is iets dat je ook bij de mannenkapsels terugziet. Je kunt een lage zijscheiding maken met lang, loshangend haar, maar ook als je je haar opsteekt in een lage knot, staart of vlecht. Aan welke kant? Dat mag je zelf weten.

kapsels en haarstijlen lente zomer 2014

De Bob

Er zijn maar weinig seizoenen waarin het bobkapsel niet in één of andere vorm in de mode is. In 2014 zie je de bob in allerlei gedaanten terug. Met pony en zonder pony, met een hele korte pony, met gekruld haar en met steil haar, symmetrisch en a-symmetrisch. Meer voorbeelden voor korte kapsels en bobs vind je hier.

lang haar 2014

Lang haar

Lang haar lijkt echt de trend in 2014. Niet alleen omdat er verschillende trends zijn in het los dragen van lang haar, maar ook omdat je de andere haarstijlen die je dit voorjaar 2014 veel ziet, er mee kan uitvoeren zoals het opgestoken of gevlochten haar, zoals je hieronder kunt zien. Wil je het los dragen?  Dan kan je je stijltang laten liggen. Haar met wat natuurlijke slag of structuur is helemaal in.

kapsels 2014

Golvend zeemeerminnenhaar

Voor dit zeemeerminnenhaar verwissel je je stijltang voor een krultang. Wel bewerkelijk maar met een heel mooi resultaat.

haartrends

Lang haar met pony

De pony is ook een trend die weer helemaal terug is. Ook met lang haar. Denk er wel goed overna voor je een pony in je lange haar knipt. Het duurt heeeel lang voor het weer bijgegroeid is.

nieuwe kapsels lente

Wet look of half wet look

Een haartrend die veel op de catwalk te zien was. Haar dat helemaal of alleen op het hoofd glad gemaakt is met gel.

gevlochten haar

De slordige vlecht

Een haarstijl waar je wel echt lang haar voor moet hebben, maar die wel heel mooi is.  Je vlecht je haar netjes en trekt het met je vingers weer los. Bekijk hier 10 voorbeelden van kapsels met vlechten.

opgestoken haar

Rommelig opgestoken haar

Vinden wij het mooist! Maar het is wel een kapsel dat er makkelijker uitziet dan het in werkelijkheid is. Bekijk hier voorbeelden van hoe je je haar kan opsteken.

haarbanden

De haarband

De haarband is ook weer eens terug en wordt vaak helemaal over het haar gedragen. Handig voor als je haar een dag niet wil zitten.

 

haar11

Haaraccessoires

Leef je uit met haaraccessoires. Bloemen, een speld of een heleboel spelden, grote strikken of kleine strikken. Wat je maar wilt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *