haar kleuren

Haarkleuren trends 2014

Laatst bijgewerkt:

 In 2014 kunnen bijna alle kleuren. Toch zijn er een paar duidelijke trends.

Er zijn een paar haarkleuren trends die al langer te zien waren, maar die nog steeds populair zijn.

haarkleuren trends 2014

Koel blond

Blond is het helemaal dit voorjaar 2014. Maar vooral koele blonde tinten, bijvoorbeeld platinablond en bijna witblond.

hk5

Is het bruin of is het blond?

Bruin blond haar, ook wel ‘bronde’ genoemd, is een kleur waarbij je twijfelt. Is het nu blond of is het nu bruin haar. Het is een goede manier om wat saai bruin haar wat lichter te maken en wat muizig blond haar een wat warmere tint te geven.

hk2

Meerkleurig haar

Alle kleuren van de regenboog kunnen. Van pastel tot fel. Ga voor een lok, een paar strengen in een andere kleur. Of kies meerdere kleuren tegelijk. Het geeft een leuk effect als je je haar opsteekt of vlecht.

hk4

Roze

Van alle tinten die je kunt kiezen, lijkt roze toch wel het meest populair. Verf je haar helemaal roze of hou het bij een paar plukjes, of doe een dip dye waarbij je alleen de onderkant roze verft zoals het plaatje rechtsboven.

Ombre

Ombre haar is een trend die al wat langer in beeld is. Hierbij is de onderkant van het haar meestal een paar tinten lichter dan de bovenkant van het haar. Het lijkt er op of je je haar eerder blond hebt geverfd en dat nu uit hebt laten groeien. Dat is ook een manier om ombre haar te krijgen, maar bij de kapper gaat het een stuk sneller.

hk6

Balayage

Balayage heeft de highlights vervangen. Balayage is de naam van de techniek waarmee het haar gekleurd wordt. Het wordt niet meer aangebracht met een kapje waarbij de plukjes er met een soort haaknaald worden uitgetrokken en geverfd of gebleekt. Bij Balayage wordt de verf uit de losse hand and aangebracht. Het is daardoor geschikt voor het kortste haar maar kan ook bij lang haar aangebracht worden waar, hoe en hoe veel of weinig je ook wilt, waardoor je een heel natuurlijk effect krijgt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *