Haar trends en kapsels herfst winter 2014-2015

Wat zijn de nieuwste haar trends en kleuren voor dit najaar, deze winter?

Deze trends blijven

Veel trends die het afgelopen seizoen te zien waren, blijven. Zoals de vlecht, de lange steile hoge staart, het opgestoken haar en de bob. Maar er zijn ook wat nieuwe stijlen en aanpassingen.

Lang en wijd en veel volume

Lang en wijd haar met veel volume was een trend die bij verschillende fashion shows te zien was. Van boven glad en steil en vanaf boven de oren plotseling met slag of zelf getoupeerd. Een stijl die al eerder te zien was in de jaren ’40. De onderste twee foto’s laten een wat natuurlijker beeld zien met golvend lang haar met volume.

wijd haar volume

Lang steil haar

Lang en steil haar blijft ook. Vaak met een (lage scheiding) opzij.

lang scheiding opzij

Hoog haar met volume

Op je het haar nu opsteekt of een staart of vlecht maakt, volume hoort er bij. Ook kort haar kan je zo dragen. Aan de zijkant kort en bovenop wat langer haar dat je omhoog werkt. En wel boven op het hoofd. Deze haarstijl die duidelijk afgekeken is van de jaren ’60. 

volume big hair hoog

Vlechten

Vlechten blijven onverminderd populair. Eén vlecht, twee vlechten, een vlecht opzij en vooral de wat ingewikkelder kapsels met gedeeltelijk gevlochten haar, verwerkt in opgestoken kapsels of staarten.

 

vlecht

De bob

De bob blijft dit seizoen. Vooral de schouderlange bob. Of zoals bij het plaatje rechtsonder lang haar opgedraaid naar binnen alsof het kort is en natuurlijk met wat volume bovenop.
Meer bob kapsels kan je hier bekijken

bob

Haarkleuren

Je zult dit najaar veel warme bruine tinten zien. Veel rood, van licht roodblond tot felrood. Verder blijft platinablond een modekleur voor haar. Lees hier meer over de haarkleuren.

Bekijk het filmpje

In het filmpje hieronder zie je de belangrijkste haarstijlen nog eens terug. Je ziet ook hoe het haar van de modellen voor verschillende grote shows in model wordt gebracht.

bron foto’s: Anton Oparin

wat vond je ervan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *