De nieuwe winterjassen zijn er! Dit zijn de trends

De jassen voor de herfst en winter 2019-2020 komen langzamerhand binnen. En dat is tijd ook. Want het wordt er niet warmer op. Welke kleuren, modellen, lengten en trends zijn populair?

#1 Teddy jassen

Ze zien er heerlijk warm uit, de jassen van teddy stof. Jassen van teddystof is hetzelfde als de stof waar teddyberen van gemaakt worden. Zacht en wollig, ook al is het gewoon polyester. Ze zijn er in het lang of kort en in allerlei kleuren.

#2 Parka’s in felle en minder felle kleuren

Parka’s zijn jassen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook bedoeld zijn om de kou, wind en regen mee te trotseren. Ze hebben een capuchon, al dan niet met bontkraag en ze zijn meestal wat langer dan gewone jacks.

#3 Imitatiebont met of zonder dierenprint

Imitatiebont is veel gezien dit najaar. Jassen helemaal van imitatiebont, maar ook veel jassen met alleen accenten van bont aan de kraag en aan de mouwen. De dierenprints zijn al even populair en dat lijkt zo te blijven.

#4 Trenchcoats effen of geruit

Ruiten zien we veel dit komende seizoen. Ook in jassen en met name bij trench coats. Trench coats en zeker die met een ruitje, passen bij een wat meer klassieke look.

#5 Lange wollen mantels

Wollen mantels zijn wat meer geklede jassen van wol of een wolmix. Ze zijn effen, maar je ziet ze ook veel met een ruitje. Wollen mantels zijn warm maar minder geschikt om te dragen met nat weer.

#6 Puffer jackets

Puffer jacks zijn extra volumineuze jassen gevuld met dons of polyester. Ze zijn er in verschillende soorten materialen. Van glanzende of minder glanzende stoffen, van fluweel, met of zonder capuchon.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *