De 10 meest gepinde kapsels op pinterest

Kapsels kijken is altijd leuk. En wat dat betreft kan je je hart ophalen op Pinterest.

Van mooie ingewikkelde vlecht kapsel tot nonchalant opgestoken haar. Je kunt uren doorbrengen met het bekijken ervan. En het zegt veel over welke haarstijlen populair zijn dit seizoen. Dit zijn de 10 meest gepinde foto’s van kapsels en haarstijlen.

laag opgestoken haar

Deze foto van losjes opgestoken haar is maar liefst 27,206 maal gepind. Het ziet er uit alsof het zonder moeite in elkaar is gedraaid en toch is het ook een chique kapsel.  Hoe je het zelf kan doen vind je hier: The Small Things Blog.

romantisch bruidskapsel

Behalve alledaagse kapsels vind je op Pinterest ook veel bruidskapsels. Dit is een hele populaire foto die maar liefst 13000 maal gepinned is. Het haar is zowel gevlochten als opgestoken. En de loshangende lokken zijn gekruld. Geen eenvoudig kapsel, wel heel romantisch. Bron: Mod Wedding.

lage staart met volume bovenop

Dit kapsel combineert een paar trendy haarstijlen in één.  Het dip-dye effect van de donkere kleur boven en de blonde kleur onder. Het volume bovenop en de gedraaide lage staart.  Bron: The Beauty Department.

bobkapsel

Een bob kapsel van achteren kort van voren lang met weer het populaire ombre kleureffect. Donker van boven en licht van onder. 10.000 Mensen vonden dit de moeite waard. Oorspronkelijk van  Styled by Kate.

ha10

Nog een variatie op de vlecht: de waterval vlecht. Een kapsel dat geschikt is voor allerlei gelegenheden. Bron: Love Maegan.

ha4

Een opgestoken kapsel met een paar dunne vlechten als haarband. Ruim 20.000 keer gepind. De foto is afkomstig van Join the Mood.

ha5

Achterovergekamd en samengebonden in een hoge staart. Strak aan de zijkanten maar met volume bovenop. Meer dan 5000 pinners konden dit kapsel waarderen. Bron Promise Tangeman.

ha3

En nog een vlecht. Twee vlechten langs de zijkanten van het haar die achter zijn vast gezet met speld. Mooi en toch eenvoudig om zelf te doen. Als je lang haar hebt tenmiste. De foto is van The Small Things Blog.

ha8

Prachtig zwart natuurlijk kroeshaar. Ruim 2400 keer gepind. Via Black Hair Information.

ha6

Een bos krullend haar van boven donker van onder geblondeerd. Bron: Free People

wat vond je ervan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.