bruidsmode

Bruidsmode 2017/2018

Trouwen doe je maar één keer. Tenminste, dat hoop je. Trouwen met alles erop en eraan is in. Dus daar hoort een bijzondere jurk bij.

De perfecte bruidsjurk

Een jurk die fijn zit en waar je jezelf mooi in voelt. Vaak is het even zoeken voor je een bruidsjurk vindt die helemaal naar jouw smaak is. En met alleen een jurk ben je er niet. Want als je de jurk gevonden hebt, zul je er ook nog bijpassende schoenen, een sluier of andere accessoires bij moeten zoeken.

Romantisch en verleidelijk

Over het algemeen kan je zeggen dat de trend romantisch en verleidelijk is. Je ziet veel jurken met aansluitende topjes en wijde rokken. En mocht je een sleep of sluier willen, dat past heel goed bij de bruidsjurken van nu. Ga voor een korte sluier of juist een hele lange. Net wat bij je jurk past. Wit, of in iedere geval off-white en ivoor zijn favoriete kleuren.

Opvallende trends van nu

De jurken op de foto’s hieronder zijn van de Honeymoonshop.nl

Lange mouwen

Bij de trends voor gewone mode ligt de aandacht ook vaak bij de mouwen. Ook bij de bruidsmode zie je nu veel lange mouwen. En dat zijn wel mouwen die de aandacht trekken.

Trouwjurk van Pronovias

Niet helemaal lang

Er is veel keuze in lange jurken. Jurken tot op de grond en zelfs met sleep. Maar is je dat te lang of vind je het niet handig met lopen en dansen, dan kan je ook een wat kortere jurk nemen of een jurk die bij de knieën aan de voorkant wat korter is.

Trouwjurk van Madeline Gardner by Mori Lee

 

Lingerie trend

De lingerie trend zien we al een paar seizoenen. Kleding die verdacht veel weg heeft van lingerie, maar die wordt dan wel zichtbaar gedragen. Deze trend zie je ook terug bij de bruidsmode. Strakke, corset-achtige topjes, van transparante of gedeeltelijk transparante stof.

Trouwjurk van Randy Fenoli

Kant

Kant is ook al even een paar seizoenen populair bij de gewone kleding. Maar kant past natuurlijk ook prima bij bruidsmode. Het is mooi en verleidelijk. Ook kant geborduurd met een kleurtje zie je vaker terug.

trouwjurk kan
Jurk van Ladybird

 

Bloemen

De mode is dit moment heel bloemig. Dat zie je ook terug bij de stoffen voor bruidsjurken. Sommige stoffen zijn prachtig gedecoreerd met bloemen, wat een heel ruimtelijk effect geeft.

Trouwjurk van Madeline Gardner by Mori Lee

Lange handschoenen

De lange handschoenen lijken bij de mode voor dit najaar weer helemaal terug van weggeweest. Bij een mouwloze bruidsjurk of jurk met korte mouwen staan lange handschoenen heel elegant.

Jurk van Ladybird

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *