6 Unisex mode musthaves winter 2017

Welke mode items kunnen er niet in je kast ontbreken deze winter?

De volgende 6 trends zijn populair voor zowel vrouwen als voor mannen.

Shirt van Noisy May
Shirt van Noisy May

1. De ruiten blouse

Flanellen blouses zijn hip dit seizoen. Zowel voor dames als voor heren. De hemden hebben bijvoorkeur een ruitpatroon. Draag ze op een spijkerbroek en draag er hippe enkellaarsjes onder.

Biker jacket van Legallife

2. Het leren bikerjack

Het korte, stoere bikerjack is al even populair, zowel bij mannen als bij vrouwen. Draag het casual op een jeans met laarsjes of sneakers. Maar vrouwen kunnen het ook prima op een vlot jurkje dragen.

col3. De coltrui

De nadruk ligt dit seizoen op de nek. Je ziet veel sjaaltjes en sierraden. En ook de coltrui of turtleneck is dit seizoen hip. Je draagt de coltrui gewoon los, onder een vest of jasje of onder een trui met v-hals.

Cowboylaars van Sacha

4. Cowboylaarsjes

Zowel bij damesschoenen als bij herenschoenen is de cowboylaars of westernlaars een favoriet. De echte originele cowboylaars zie je dit jaar ook veel, maar ook iets afgeleide of aangepaste modellen, soms met franjes en/of riempjes.

trench
Trench coat van Ralph Lauren Polo

5. Trenchcoat

De trenchcoat is een klassiek model jas, oorspronkelijk ontworpen voor militairen in de Eerste Wereldoorlog. Het is een jas met een dubbele rij knopen, flappen op de schouders en een riem. Het is een jas die zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden. Dit seizoen zie je ze in verschillende lengtes, van net over de heup tot op de knie.

Muts van Converse
Muts van Converse

6. Muts met flappen

Tja, het kan je misschien op het eerste gezicht wat minder aanspreken, maar als het echt koud wordt, zal je er vast minder bezwaar tegen hebben. De bontgevoerde, Russische mutsen met flappen houden je oren niet alleen warm. Ze zijn ook hip zowel voor mannen als voor vrouwen. Bont of beter gezegd, kunstbont zie je deze winter sowieso veel in allerlei kleuren en het wordt ook veel gebruikt als voering of afzetting langs kragen en mouwen.